Zenés-táncos szórakozóhelyeken razziázott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a hétvégén. A nagy erőkkel fellépő egyenruhás és civil ellenőrök kifejezetten olyan vállalkozásokat vettek célba, amelyek mögött a költségvetést tudatosan megkárosító személyek állnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Elvtárs
www.youtube.com/watch?v=z5YClN_lFPs&feature=player_embedded

Érdemes megnézni. Eltekintve a hangulatkeltő szövegtől az elején...amiben persze van némi igazság...

Roma esküvő

Amikor végig néztem ezt a videót, nagyon elgondolkodtam az alábbiakon:
1. Jónás apuka vajon miből tengeti az életét, bár nagyon beszédes a többször felcsendülő Keresztapa zenéje?!
2. Ez a "lagzi" sacc/kb. úgy 50 millába kerülhetett, bár lehet, hogy még ezt is alábecsülöm.
a./ Henike igazgyöngyökkel ékesített fehér ruhája, a fejére kétféle korona (az egyik az esküvőre, a másik a menyecska táncra) a nem akármilyen jeggyűrűk (még Ricsike is többször megnézte magának, úgy megörült neki),
b./ a két bérelt (fehér és fekete) limuzin bérleti díja,
c./ a piros sport autó (rendszáma: LPG-800), (Vajon miből tellett erre is?)
d./ a "lagzi" helyszínének bérleti díja,
e./ a szálloda, ahol az ifjú pár mézes óráit, heteit töltötte,
f./ a násznép vendégül látásának költségei,
g./ a fellépők: Bódi Gusztiék, Lagzi Lajcsi, Kökény Attila fellépti díjai.
Nos, csak hamarjában ennyi.

Elnéztem azt a sok kövér cigány nőt és férfit, akiket mi magyarok halálra éheztetünk, verünk, alázunk. Nekik vajon miből telt a flancos cuccokra, az aranyakra, a menyasszony táncra, stb.?
Ezek lennének azok, akiket fel kell zárkóztatnunk, mert oly' mértékben üldözöttek, szegények, diszkrimináltak ebben a hazában? Mi igazi nyomorult magyarok alig tudunk már megélni az állandó áremelések miatt, a fiatalokat örökösen fenyegető állásvesztés miatt, a kilakoltatásoktól való rettegés miatt, a legalapvetőbb életfeltételek elvesztésének félelme miatt, stb. És akkor Jónás Imi parádés, a milliárdosokra jellemző fényüzéssel ünnepli Henike lányának Ricsikével való egybekelését. Bravo EU, bravo Martin Schultz, bravo Cohn-Bedit urak ott az EP-ben! Ti, akik állandóan arról káráltok az Európa Parlamentben, hogy Magyarországon rettegnek a magyaroktól a cigányok. Hát, igen tisztelt vízfejű urak, ime itt a bizonyíték arról, hogy...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Ez sem szorosan a cikkhez kapcsolódik majd, de ha már szóba került...
Az egészségügy részére semennyi pénz nem elég. Feneketlen hordó. Úgy folyik ki belőle alul a pénz, ahogy öntik felülről. Egyetlen fillérrel nem szabad többet invesztálni bele, mint jelenleg az állam beletesz. A várólisták egy zsarolás. A betegek szenvedik meg az állam és az eü. viszálykodását.
entero
@Feraj49: Azért azt leszögezném hogy az éhező gyerekek megsegítése nem közvetlenül az állam feladata. Ezt a szülőknek kellene biztosítani, hiszen azért akartak elméletileg gyereket, mert szerettek volna, adottak voltak a feltételek, stb. Ezzel szemben mi történik? A támogatásért szülnek sokan több gyereket, a szülő dolgozni nem akar, helyette felveszik a támogatásokat, a segélyeket, a gyerek rászorulóként ingyen étkezik, azt is mondhatnám le sem sz...k őket. Ha tehetném minden ilyen gyereknek segítenék, de ez lehetetlen. Az állam sem tehet többet minthogy állami gondozásba tetesse őket sajnos. Az ilyen családokban született gyerekeknek meg van pecsételve a sorsuk. A megélhetési szülés megszüntetéséről már sokat írtam, ez jó megoldás lenne, vagyis 2 gyerek után semmi támogatás. Akkor csak azok vállalnának több gyereket akik önerőből is képesek volnának eltartani, etetni, ruházni, stb. Persze a tárgyilagosság kedvéért meg kell jegyezzem, hogy a munkahelyek biztosítása, létrehozása az ami erősen a kormány feladata lenne, ha nem is közvetlenül, de a külföldi tőkének kedvező feltételeket biztosítva és a vállalkozások segítésével. A belső fogyasztás növelése szintén nagyon fontos tényező, erre viszont azoknak kellene ráébredni akik minimálbért sem adva dolgoztatják az embereket. Én ebben látom a legnagyobb problémát.
kkalman
@entero: A belső fogyasztás növelésére nem alkalmas a minimálbér, a közmunkáért kifizetésre kerülő 47000,- Ft pedig még kevésbé. Ezt már rég, 15-20 éve, fel kellett volna ismerni országunk tesze-tosza vezetőinek. Amíg mesterségesen alacsonyan tartják a jövedelmeket, a sajátjukat kivéve, addig itt nem lesz belső fogyasztás, és gazdasági növekedés.
Hogy a cikkhez is szóljak, a vendéglátóhelyek 80%-át meg lehetne büntetni, be lehetne zárni. Szinte mindenhol találna a NAV olyan szabálysértést, ami miatt súlyos, pénzbüntetés, és még súlyosabb, pénzbüntetés és bezárás. büntetéseket ki lehetne szabni. Előbb-utóbb tisztulna a kép, és csak azok maradnának a pályán, akik a vendéglátást hivatásnak tekintik.
Bástya Elvtárs
@entero: Persze! Nem lehetetlen 1 millió forint havonta, főleg 2002-ben! Úgy bizony, igazad van! CSAK ÉZZÜK MEG AZ ADÓBEVALLÁSÁT IS! Biztos rendben voltak a járulékbefizetések is a havi 1 millás jövedelem után, aminek a felét miondig félretették mondván: "Lész a purdémnák a lákádáréjá! Oszt' árrá ké a lóvé eeeeeee!"
entero
@Bástya Elvtárs: Te kizárólag csak csalókban bírsz gondolkozni? Kicsit nézzél már távolabbra is.
Bástya Elvtárs
@entero: Nem baj, hogy másképpen gondolkodunk! Menjen ki hozzájuk is a NAV! Ha minden rendben, bocsánatot fogok kérni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.