Az adóemelések és a gyengébb forint miatt is egyre drágábban vásárolunk. Nem csak a dohányosok szívhatják a fogukat az emelkedő árak miatt. Idén ugrásszerűen drágult a cigaretta, jövőre pedig akár dobozonként a 850-950 forintot is adni kell egy doboz füstölni valóért, ám az élelmiszerek árai is felfelé tendálnak. A Blikk számításai szerint egy átlag, négytagú családnak idén havonta 4 ezer forinttal kell többet fizetni a legalapvetőbb élelmiszerekért, mint kellett tavaly.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@entero: Te állandóan a bagóval példálózol. Képzeld el, hogy a mi családunkban senki nem bagózik, senki nem iszik alkoholt, és mégis alig lehet beosztani azt a pénzt, amit évek óta nem emelnek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rumpundli
@varrólány:
Gázt elzárták, rőzsét nem gyűjthetek!!
Tojásom még nekem is van (2).
varrólány
@rumpundli: rumpundli, na még ilyen nevet! :-) A 2 bizony nem sok , d e én meg hozzárakom ami a hűtőben van.
Valakitől meg kérünk sonkát! .:-)
radios45
Jövőre 2013-ban a 300ezer dolgozó, közmunkás országa leszünk, mondta a vezír pár napja.
Ezt a hírt egyébként Comba S. et.is bejelentette az ogy. ülésezés utolsó napjaiban, pár hete.
Szerintem meg a 3millió éhező koldus országa vagyunk, aki dolgoznak, és jövőre is dolgozni fognak, havi 47ezerért, vagy min.bérért, azok is nyomorognak, rezsit számlákat, már nem tudják kifizetni.
Abba pedig belegondolni is rossz, de nem nehéz kitalálni, mi történik a maradék 260-280ezer szerencsétlen emberrel, aki kiesnek kiestek az ellátó rendszerből, álláskeresőire segélyre már nem jogosultak, de állást munkát lehetőségek híján nem találtak.
A nemzetellenes szegény gyűlölő országmegosztó, embertelen, senkiházi fideSS vezetőket, képviselőket nem érinti és nem érdekli a probléma, őket a foglalkoztatottsági adatok, munkanélküliségi ráta, a statisztika kozmetikázása érdekli, hogyan lehet néhányszor 10mlrd-t kivenni elvenni, a rendszerből, lásd Szél K. terv szerint.
Az ő családjuk gyerekeik nem éheznek nélkülöznek,csak megélnek a havi 740ezer ft. javadalmazásból, +amiről nem is tudunk, még.
radios45
Bástya et. felőlem is lehet 1500Ft, a cigi, nem dohányzom, és a családomban sem bagoznak.
A sör +ízesített italok jövedéki adóját, jövő évtől szintén emelni fogják, min 15%al, de gondolom a benzinár emelés miatt lesz ez még több is.
Nálunk panganak a kocsmák, vagy 3-4zárt be Gyomaendrődön, Szarvason is, másutt pl. Mezőtúron akcióznak 200ft. alatt van csapolt sör, hogy ne kelljen bezárniuk, de szerintem jövőre ezek is becsukhatnak majd.
A standfürdőben a szabad strandon, a kánikula ellenére is alig fogy a sör,/rajtuk marad a büfében/ aki kimegy az visz ásványvizet magával.
Csakúgy mint én is kénytelen vagyok leszokni róla, anyagi megfontolásból.
A munka helyemen ismerek egy nagycsaládost 5gyereke van, napi 2doboz tömött bagót szív el, és nagyon ideges, a várható emelések miatt.
Mindenféle adókedvezményt családi pótlékot meg kap, hát én inkább a gyerekeknek vennék ruhát cipőt, és miattuk aggódnék.
A cigi nem létszükséglet, hanem káros mérgező, felesleges luxuscikk.
kukac50
@varrólány: Egy szelet sonkát tudok adni. Tojást nem, mert tojásrántotta volt a vacsora.
perta
@Dr plágium: Elárulom neked, szoc. otthonban dolgozom, mi nem kaptunk béremelést, a műszakpótlékot is elvették azoktól akik állandó éjszaka, vagy nappali műszakot vittek.Úgyhogy ez a mocskos banda menjen a jó qrva anyjába! A nettó bérünk 10-20 ezerrel csökkent!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.