Az [origo] által megkérdezett kormánypárti képviselők egyike sem tudta igazán, hogy mire gondolhatott Orbán Viktor, amikor egy csütörtöki rendezvényen arról beszélt, hogy "reméli, a demokrácia helyett nem kell kigondolni más típusú politikai rendszereket". A megkérdezettek költői túlzásnak, illetve szónoki lendületnek tudták be a miniszterelnök mondatát és biztosak benne, hogy a magyar demokrácia nincs veszélyben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Egy gazdasági szervezet eredményes irányítása nem képzelhető el demokratikus eszközökkel. Lásd önkormányzatok működése. Egy rossz döntés esetén lehet takarózni azzal ,hogy " nem én döntöttem így, hanem a testület " Az egyéni felelősség eltűnik a kollektív felelőtlenség mögött. Namármost egy nehéz gazdasági helyzetben lévő ország irányítását sem lehet demokratikus eszközökkel kezelni. Ott is kőkemény ( gazdasági ) diktatúrára van szükség , egy erőskezű , legitím, sokak által támogatott "diktátor" vezetésével. aki nem él vissza a választói akarattal és megvan rá a megfelelő képessége, képzettsége és tudása is, hogy kivigye az országot a válságból. Orbán azonban nem ilyen. Ő egy állandó konfliktust kereső , tudatlan , dölyfös senkiházi zsarnok. Őt azért választották meg 2/3-al , hogy a Gyurcsányékat elzavarják a francba. Nem azért mert ennyire őt akarták a választók. Ez szilárd meggyőződésem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Egy miniszterelnök,családi vagy baráti berkekben "komolytalankodjon"ügyelve arra az ne szivárogjon ki. Nagyon "vicces" kedvében van? Mi nem annyira!
Rézangyal
De IGEN! Komolyan veszik! Csak merjék nem komolyan venni! Lapát, azonnal. Ha Orbán valamit kinyög, lehet utána maszatolni, kiderült már rég a gyakorlatban, hogy semmit nem mond ok nélkül. Ha ilyet mondott, akkor úgy is gondolja! Épp ideje lenne már eltakarítani ezt a közveszélyes őrültet!
Fater59
Már a sajátjai is komolytalannak tartják , akkor mit várnak el azoktól ,akik eddig is semmibe vették !
Rézangyal
@Fater59: Tévedsz. Ez a hír csak a közvélemény megnyugtatására szolgál. Ha valóban nem vennék komolyan, már rég eltávolították volna!
kissnagy
Én kutyám, te kutyád! Az enyém ugathat, amit akar...emberi kicsinyesség!
Fater59
@Rézangyal: Szerintem igen sokan tényleg nem veszik komolyan , sőt ők is látják , hogy valami nincs rendben fej ügyileg !
Deeee !
Itt jön , hogy van az a pénz , látszat hatalom ,amiért szó nélkül hajbókolnak , és fényesre tisztítják az előttük lévő fart!
Itt jöhetne , gerincesség , önbecsülés stb . Legtöbb már emlékezetből borotválkozik , de a pénz , a nagyon sok pénz feledteti ezeket az apróságokat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.