Az MSZP szerint az előzetes választási feliratkozás kormányfő általi felvetése Orbán Viktor újabb kísérlete arra, hogy bebetonozza hatalmát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
diktátor
A jólét megteremtésérére mindkét banda alkalmatlan. 22 év alatt ezt tökéletesen bebizonyították.
Aki nem hiszi, nézzen körül nyitott szemmel.
Fater59
Ki esett pánikba és miért , a jó fene tudja !
Nézőpont kérdése .
bra048
@Csizmás Kond: Nem újrabetonozza a hatalmát, hanem biztosítja. Mániája a biztosítás. Pedig akkor az IMF helyett is kereshetne egy jobb tőkeerős biztosító intézetet,s akkor az garantálná neki, hogy 2018-ig hatalmon lesz ? Amennyiben valóban hatalmon szeretne maradni, akkor nagyságrendekkel többet kellene tennie a magyar lakosság megnyerése érdekében.Ő ehelyett Erdélyben és más külföldi területeken igyekszik összegyüjteni a hozzá hű magyarokat.
nahát
Ők kötelező szavazást akarnak. Miről ugatnak ezek?
magyarok2011
@diktátor: Egyáltalán nem alkalmatlanok, szépen megteremtették a saját és a rokonaik, barátaik jólétét. Jobban jártak volna az "élni és élni hagyni elvel"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.