Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztály - őrizetbe vételük mellett - eljárást indított B. Ádám Ferenc 24 éves üllői és Z. Alfréd László 38 éves budapesti lakos ellen. A nyomozó hatóság jelenleg rendelkezésre álló személyi és tárgyi bizonyítékai szerint a két férfi 2011. december 3-án a Budapest III., Hajógyári szigeten megaláztatását és bántalmazását követően vízbe dobta a 21 éves Haraszti Gézát, akinek holttestét az őt kereső hozzátartozója találta meg a bűncselekmény elkövetésének napján a Hajógyári sziget szórakozóhelyei közelében a Duna parton. A fiatalember halálát vízbe fulladás okozta.

Forrás: police.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ernokiss
Büdös, mocskos, aljas gyilkosok! Szegény kis srácot megölte a két dologtalan, mert az ilyen fazonok délelőtt gyúrnak, este meg szétkábítószerezik magukat és nagyon erősek a náluk fiatalabbakkal és gyengébbekkel. Az egyik 38 éves vén faxkalap, mit keresett ott? Ráadásul a vén fax nem beszélte le az üllői kis taj-parasztot, hogy nem illik megölni a betérő vendéget? Ezeket a csatáryval együtt lőjék ki az űrbe, ha már akasztani nem lehet őket! Elképesztő ezt olvasni! Éppen azért vannak odarakva, hogy vigyázzanak a rendre és a szülők is bíznak bennük, ezek a "hiperizzadtanbüdöseniserősvagyok mertkonditerembenrothadok" típusú fazonok meg visszaélnek azzal, a kis hatalommal is amit kapnak. Országosan vizsgálni kellene a kidobókat és csak olyanokat megbízni ezzel a feladattal, akik külön jogosítvánnyal rendelkeznek ehhez. Kötelező pszichológiai alkalmassági vizsgálat és a feladat ellátásához szükséges, megfelelő értelmi képesség alapján kaphatnának jogosultságot erre emberek. Ez a szabályozatlanság, miszerint ha gyúrni jár, szolizott, izzadt szagú és nagydarab a fickó, ráadásul kettőig nehezen számol el, már jöhet is kidobónak - ez a fajta rendszer kitermeli az ilyen gyilkosságokat. Még vidéken is boldog-boldogtalan, gyúrni járó 2 IQ-s vadember szinte 100 %, hogy kidobó valamelyik dizsiben és hatalommal bír a szórakozó fiatalok között. A két IQ-jával!
ernokiss
*és hatalommal bír a szórakozó fiatalok fölött...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.