Senki ne gondolja, hogy a fiókban lehet találni olyan százmilliós vagy milliárdos tételeket, melyeket csak úgy ki lehetne húzni. Az ilyenekkel kell kezdeni, mint a szürkületi közvilágítás - írja a Véleményvezér blog.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

turul72
A cikk szerzője meg megspórolhatta volna azt az áramot, amit a gépe fogyasztott, míg e remek sorokat leírta. Amíg nem nyúlnak a milliós fizetésekhez, jutalmakhoz, luxus autóparkhoz, addig nincs alapja az ilyen "spórolásnak". És azért írtam idézőjelesen, mert kíváncsi lennék egy olyan számításra, hogy ez mennyire veti vissza mondjuk a turizmust. Biztos élményszerűen mesélik a külföldiek a homályban való bukdácsolást a gödrös járdákon.
És máshol már feltettem a kérdést: mi a francnak újították fel mintegy 500 millából a parlament megvilágítását? Csak nem a haveroknak kellett egy kis mellékes? Na ezeken kellene spórolni!
gabrella
A parlament is szürke aminek a világítását nemrég újították fel sok millióért?!!!
yazo64
Bizonyos fiókokban csak agyament ötleteket lehet találni...
(a főfő mondta a jobbkeze sublótjáról, mondjuk nem ilyen formában)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.