Valószínűleg rosszban sántikált az a fiatalember, akit egy kiskunhalasi kerítés tetejéről - ágyékában egy fém kerítésdarabbal - kellett lementeniük a tűzoltóknak kedden délután. Az ágyékába fúródott kerítésdarabbal együtt vitték kórházba azt a fiatalembert, akit a tűzoltók szabadítottak ki szorult helyzetéből kedden délután Kiskunhalason. Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a mentők kérték a tűzoltók segítségét a "balesethez". A lánglovagok végül feszítő-vágó eszközökkel szabadították ki a férfit a "kerítés fogságából".

Forrás: m.baon.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Proli
@dragonita: Mivel jobbak attól aki nőt erőszakol meg?
ideals2012
Tegnap délelőtt kinyitottam a hátsó kaput, ami betonvasból van, egy-egy nagy rács, kétszárnyú, és egy sima biciglizárral volt összefogva. Kinyitottam, és rajta hagytam a biciglizárat, mert össze akartam a kerítésen kívül lekaszált gazt gereblyézni. Közben melegedett az idő, a házban tettem-vettem, késő délután, már estefelé megyek ki, már jó idő van, szedhetem a gazt.. Ki találjátok??? Valaki ellopta a biciglizárat a kapumról. Pont attól a r@hadt biciglizártól lesz gazdagabb.. - Mit mondjak? Nem az ára az érdekes, bár az sem mindegy, hanem a bosszúság, amit vele okozott.. - és persze a tény, hogy odajön a kapuhoz - messziről (2 m) láthatta, hogy meg van nyitva a zár, és elviszi.. - Hát? Remélem utolsó útjára megy azzal a bringával, amire rárakta..
A fiatalember a kerítéssel is jól megjárta, kár, hogy nem a seggébe fúródott!!!
bosszants
Romy Scneider fia hasonló körülmények között halt meg.
Romynál szebb Syssi nem volt még a filmvásznon előtte és utána sincs.
kkalman
@dragonita: A festés minőségét ellenőrizte.
ideals2012
@bosszants: Igen, sajnos, de ő nem "tolvajlás" közben. Filmre is vitték a történetet, úgy emlékszem. Romy sose heverte ki - bár nem is hiszem, hogy egy szülő a gyereke halálát kiheveri, akár színész, akár nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.