Orbán Viktor és kormánya sokadszorra bizonyította, hogy teljesen alkalmatlan az ország vezetésére. A kormányzás paródiája, hogy miközben az ország a gazdasági összeomlás szélén áll, addig a kormány azzal foglalkozik ki, mikor szállhat fel a buszokra - írta közleményében Lukács Zoltán, az MSZP frakcióvezető-helyettese.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bra048
@entero: Kedves entero ! Amit Orbán csinált 2002-től 2010-ig az sem volt semmi. Állandóan lázított, pedig most az eltelt 2 év alatt már kiderült, hogy ő még annyit sem képes tenni ezért az országért! ( Ön elfogultságból jeles eredménnyel vizsgázik ezen az
oldalon minden nap. Mi kényszeríti erre ? )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@entero: Helyedben nem lenne ilyen nagy arcom,félő hogy a borbély még lapméteres tarifával sem borotválná meg.!!!
Ezen tul nem is biztos hogy van mire,legalább is fütykös érában nem.!!!
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Ugyanazzal a fantázia névvel vagyok ott is mint itt. Nem vágyom arra hogy mindenkinek nyitott könyv legyek, mert az nem feltétlenül kifizetődő. Itt megtettem valamiért 2-3 embernek, de kár is volt, mert nem lehet megbízni senkiben. Azt csinálsz amit akarsz.
yazo64
Kedves @entero:, igaz, én nem vagyok regisztrálva a fészen, de a mainap.hu-n eddig Tóth Tibor névvel kommentált egy olyan személy, aki ugyanazokat írta magáról mint most itt Te... pl. 5 gyereke, saját cége van, a vállalkozása is ugyanaz mint Neked...
Ente Ro néven felbukkantál ott pár napja, Tibor ugyanakkor eltűnt...
Lehet hogy ez a véletlenek furcsa játéka, abban az esetben elnézésedet kérem...
zsömle
minden kormány a nép legyilkolásán fáradozik!
entero
@yazo64: Van összefüggés, de mint mindennek ennek is oka van. Viszont ez nem hinném hogy ide tartozna. A face számomra szintén csak egy vitaoldal, semmi több. Ha valakivel beszélni akarok akit ismerek, azt felhívom telefonon.
másvirág
Az a családbarát busz amire Lukács Zoltán nem vették fel :nem a véletlen műve.
Mint közismert tény az ingyenes parlamanti bérletekkel utazóknak hárányuk van
családjukkal utazó gyerekesekkel szemben. EZ NAGYON BÁNTJA AZ ARCÁT !:_((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.