Teljes a káosz és a reménytelenség a rendőrségen a hvg.hu-nak nyilatkozók szerint azt követően, hogy példátlan módon megszüntették a Budapesti Rendőr-főkapitányság Szervezett Bűnözés Elleni Osztályát és a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni szolgálatát és gazdaságvédelmi főosztályát. Az elküldötteknek nem volt választásuk, vagy elfogadják új beosztásukat vagy leszerelnek – számolt be a vele történtekről néhány érintett rendőr. A szakszervezetekkel a belügyi vezetés nem egyeztetett, igaz, ezt nem is kell megtenniük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Rendőröket kirúgnak, áthelyeznek,lecsuknak.
Mindezt tényleg annak érdekében, hogy az elmúlt 20 év politikai és gazdasági maffiózói - akikről mindenki tudja, hogy pitiáner börtönviselt alakok voktak az olaj ügy elótt-, megússzák.
Nem lesz itt semmi a V.László meg Portik ügyben - mindkét genszter kezében iszonyú sok terhelő adat lehet a politikai maffiózókról, így minden ellesz felejtve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Amig a legnagyobb maffiózó a belügyminiszter addig itt nem lesz nagy lebuktatás...max az ellenségeit...Entero? Jó ez így szerinted?
KöBüKi
Az hétszentség,élen a főmaffiózóval.!!!
lópicigáspár
Általában nincs bajom a rendőrökkel, de aki ezek után is "szolgálja" ezt a bandát az hülye!
vukkocska
Fel kell tölteni a készenléti rendőrséget megbízható, korrekt, Orbánhoz hű sereggel. A TEK és a készenléti rendőrség azonos elhelyezése lehetővé teszi, szeretett vezérük bajba jutása esetén egységesen lépjenek fel. A BRFK-n megszüntetett főosztályok és osztályok állományának tagjai nem biztos, hogy ennyire hithűek. Nagyon be lehetnek sz@rva, hogy ennyire központosítani kell, mert ha ugye a TEK létszámát növelnék, akkor kibújna a szög a zsákból. A 90 éves anyám is felhívott, hogy "mit szólsz kislányom ahhoz, hogy ilyen disznó módon bántak el a rendőrökkel, hogy egyenként közölték velük azt, hogy kerületekbe kell menniük". Itt nem az a baj, hogy kerületekbe kell menniük, hanem az, hogy lényegesen, több tízezer, esetlen százezer forinttal kevesebb lesz a fizetésük. Ettől nem lesz kevesebb a rendőrség költségvetése, mert ami itt fennmarad, azt megkapják a Készenléti Rendőrségnél újjá alakított főosztályának munkatársai. Hiszen a tekesek is lényegen, kb. kétszer annyit keresnek, mint az azonos beosztású, más területen dolgozó munkatársai. Az alvilág természetesen lubickol, mert a rendőri vezetés nem képes felfogni, hogy ezzel lényegesen csökkentik azon rendőrök számát, akik lojálisak ehhez a kormányhoz. Hiába rendőri eskü, lehet úgy elmismásolni intézkedéseket, hogy lázas tevékenységnek nézzen ki. Ezután ki az, aki szívvel lélekkel végzi munkáját? Egyszerűen nem gondolkodnak. Ez a legnagyobb probléma. Mindent Viktor kívánságának rendelnek alá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.