„Hamis vád” miatt beperelte a Jobbik Efraim Zuroffot, a Simon Wiesenthal Központ jeruzsálemi vezetőjét. A szélsőjobboldali párt - amely kiállt a háborús bűnökkel vádolt, de bizonyítottság hiányában felmentett Képíró Sándor, valamint a szintén háborús bűnökkel vádolt Zentai Károly és Csatáry László mellett is - úgy véli, Zuroffék tevékenysége a „holokausztipar” fenntartásáról szól. Az alábbiakban holokauszttúlélők és szemtanúk Csatáryval kapcsolatos vallomásait közöljük, ismertetjük a nemzetközi jogász álláspontját és a Jobbiknak az említett személyekhez fűződő nyilatkozatait.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ernokiss
Egy fiatal beteg lány puskatussal való hátbaverése miatt tiltakozott Blanka Volová egy rendőrnél: "Ez megbosszulja magát, az Úristen ezt magának nem felejti el!„- mondta. Erre a rendőr Csatáry elé vezette az asszonyt. Blanka Volová neki is megismételte, mire Csatáry ezt felelte: "Hát akkor vigyétek, és adjátok meg neki, ha már az Úristennek ezt meg kell bosszulnia, akkor már legyen valóban miért bosszút állnia!" Erre egy másik szobába vezették, levetették vele a szoknyáját és egy kereveten meggumibotozták. Legalább 18-20 csapást kellett elszenvednie. Csatáry parancsára hatvanéves édesanyját és két leánytestvérét is megkínozták. Majd mindannyiukat mezítelenre vetkőztették, megmotozták és levitték a pincébe, Csatáry irodájába, ahol jobb kezüket bal lábukhoz kötötték, és órákon keresztül így hagyták őket.
(Blanka Volová vallomásának összefoglalója...)

Nem lenne szabad idáig süllyedni, hogy védelmezzük ezt a...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.