Újabb kérelmet nyújtott be a bíróságra Kovács Lázár, hogy részletekben fizethesse ki tartozását fia édesanyjának. Állítása szerint adásonként kétezer-ötszáz forintot keres főzőműsorával. A jogerős bírósági döntés szerint Kovács Lázárnak havi ötvenezer forintot kell átutalnia házasságon kívül született gyermeke, Lázárka édesanyjának. Ez az összeg azonban nem érkezett meg Bíró Andrea számlájára egész addig, amíg az anya fel nem jelentette a séfet a mulasztás miatt. Ez után már utalta a gyerektartást, de az időközben felhalmozott tartozást a séf később sem egyenlítette ki. Sőt, az elmaradt kétszázhatvanezer forint miatt újabb kérelemmel fordult a bírósághoz. A tárgyalások során az is kiderült, hogy a nevéről szinte mindent átíratott, hogy ne kelljen sokat fizetnie.

Forrás: bridget.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zolee75
Lázár!!És még hol a vége??!!Mire a 18 éves kort be nem tölti??!!
Disznópofa
A gyermeknek tartoznak, nem egymásnak! Lesz mit magyarázni ha a gyerek felnőtt fejjel visszaolvas. Szégyellje magát mindkettő!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.