Gyatra hónapokat produkál a magyar tőzsde, a rossz nemzetközi hangulat és a változékony magyar gazdaságpolitika is elveszi az emberek kedvét attól, hogy részvényeket vásároljanak. Egyre többen viszik külföldre a pénzüket. A tőzsde gyengélkedése kiüthet számos kisebb brókercéget, ügyfeleiket pedig a nagyok vadászhatják le. Ennek van előnye is, mert a piac megtisztul, de a tőzsde csak így is csak lassan fog feléledni. Hacsak nem robbant egy nagyot az állam.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
" a rossz nemzetközi hangulat és a változékony magyar gazdaságpolitika is elveszi az emberek kedvét attól, hogy részvényeket vásároljanak."
Először is le kéne szögezni, hogy pont azok rontják a részvények hitelét akik vásárolják...szóval kissé átfogalmazva a tőzsdén játszó gazemberek egymást igyekeznek aláásni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.