Pénteken a nemzetközi figyelem középpontjába került Azerbajdzsán, Örményország és Magyarország diplomáciai kapcsolata. Örményország ugyanis megszakított minden diplomáciai kapcsolatot hazánkkal, mert...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
basszus április elseje van vagy mi a csuda?
Cornucopioides
Na kíváncsi lennék, hogyha egy arab diák meggyilkolása miatt életfogytos zsidót izraelbe engednénk vajon szabadon engednék-e? A kérdés persze költő, mert már életfogytot sem kapott volna, otthon pedig nemzeti hős lenne és valószínüleg obama sem aggódna ennyire.
overdose
Nem számit mondja a király oszt jó napot azt csinálunk amit akarunk !
silber13
@Cornucopioides: Hülye példa. Miért nemnémet diák meggyilkolása miatt életfogytos mexikóit. Persze, éppen ez jutott az eszedbe. Már megint a zsidók...
Csizmás Kond
Szerintem egy testvérháborúnak igyekeznek bűnbakot szerezni.
Cornucopioides
@silber13: Azért, mert a mexikói nem lenne alku tárgya egyik nemzetközi kapcsolatban sem. Igazad van ez hülye példa, mert sajnos ez inkább a valóság. Nem kell nagyon utána keresned az interneten, találsz bőven. Török segélyszállítók, amerikai aktivistalány, a palesztin gyerekáldozatokat már nem is említem. stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.