Ramil Sahib Safarov azerbajdzsáni katonatiszt kiadatása Bakunak teljes mértékben a nemzetközi joggal összhangban történt - jelentette ki Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese, a parlament külügyi bizottságának alelnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
@gabrella: Tudod miről van szó egyáltalán? Elolvastad a cikket? Tájékozódtál? Egyáltalán felfogod milyen súlyos esetről van szó? Mit művelt ez a haza és gyilkos áruló Orbán csürhe? Kétlem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Ma már olyan ferdítések vannak a kormány részéről, hogy jobb volna ha meg sem szólalnának. Kusza fogú is nyilatkozgat.
marlin
@soljanka: Más feladatot kapott a párttól!! :)
nyanya001
@szaboria1: Ő az illetékes elvtárs(nő), ez is hozzá tartozik ...
soljanka
varanus.blog.hu/2012/09/02/baltasorban_hulye_legyek_vagy_olcso?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_09_02&utm_campaign=index

Nekem tetszik..Ilyenek vannak benne:
"Orbán pedig egy másodperc alatt ott toporog majd az "útelágazódásban", mint bélhurutos szarógalamb a parlament párkányon:"
kamazuka
@lbs: Mondjuk cukorrépa földön gaz kikapálására gondoltál?
38 fok celsius melegben?
lbs
Pl.
Az olyanoknál, mint aki megölték szegény Cosmát, Bándy Katát, aki fejbe lőtte bosszúból a saját 10 éves kislányát, az etetőfeltöltésre kiérkező szerencsétlen segítőtársát a vadőrnek, stb. ez a tevékenység volna a minimum amivel vezekelhetnének az elkövetett dolgokért.
És természetesen a kapálás normaidőre és minőség centrikusan menne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.