Rogán Antal szerint még ebben az évben megszületik a megállapodás a Nemzetközi Valutaalappal. A politikus ugyanakkor azt is hangsúlyozta, hogy az IMF részéről érkező radikális kiadáscsökkenési kérés komoly dilemmát okoz.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Véletlenül a ti béretek csökkentését nem kéri ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vörösfuvalat
Aranyos Rogán úr ! Úgy hazudsz mint a gazdád. Jó nevelést adott aljasságtanból.
A kiadások csökkentése :igen lehet a bérek csökkentése is meg lehet a minisztériumok működési költségének a csökkentése is.Lehet a kiemelt látványsportokra szánt adócsökkentés eltörlése fociakadémiák stadionok támogatásának jegelése sőt a kormánynak tetsző határon túli politikai pártok százmilliós támogatásának megszüntetése. Az ellenzékben sokat szidott külsős megbízások visszafogása. Esetleg / bár ez elképzelhetetlen/ hiteles , reális gazdaságpolitika ami kisebb kamatterheket eredményezne.A hülyére bonyolított államigazgatásról már ne is tegyünk említést. Lehet hogy az fáj Rogán koma , hogy az IMF szerint a felső 15%-nak kitalált SZ:J:Á:-t rossznak antiszociálisnak találja.Őszintén mikor törődtetek ti az emberekkel? SOHA.
nyanya001
A stadionok építésének leállítását nem javasolhatja az IMF ???
Meg a luxus körülmények között megtartott kihelyezett kormányülések
beszüntetését ?
kkalman
Ez a kis hülye, tököm öccse példás tanítványnak bizonyul. A vízfolyás hazudást sikerült maradéktalanul elsajátítania.
Ha lenne öt perc ráérő ideje, megkérném, árulja el, mikor javasolta az IMF a bérek csökkentését.
De mert neki nincs ideje, nekem meg lassan türelmem hozzájuk, megkérdezem, az IMF véletlenül nem a luxuskiadások csökkentését kérte?
sport50
@kkalman: szíjjártó felnéz a nagy vezérére,nyilatkozta valahol.szegénynek ilyen a példaképe!!arról viszont sosem hallani,hogy felezik a saját fizetésüket,sőt!!!erre mondja a tanonc,hogy arányos teherviselés??szemétség.már nem ősszel egyeznek meg,hanem ebben az évben!valamit tudhat!!
full
A képviselőkkel kell kezdeni !!!.Most már két hónapja vannak szabadságon, a földek betakarítását intézik,pl.szőlő,alma,kukorica,napraforgó,stb és nyaralnak külföldön,aztán az Istenadta Népre meg a rossz intézkedések meghozatalára is lesz másfél hónap,utána megint két hónap szabadság megint, téli szünet.Nem szégyellitek magatokat Ti nevezitek magatokat képviselőknek???Költségtérítés emelés képviselőknek,Képviselői díj emelése családtagjaiknak.A Népet megnyúzni,erre van eszetek.Szerintem az azeri ügy miatt dobták be,de álljon ki az IMF mit követel tőlünk.
kukac50
A luxus óvodák bölcsődék a politikus csemetéknek nem bosszantja az IMF-et csak minket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.