A lopásért elítélt, bűntetett előéletű Bagó Ferenc úgy fogalmazott, a cigányok, zsidók és minden más, fenyegettségben élő kisebbség érdekében kívánnak fellépni: ahol támadás éri őket, vagy fenyegetés, ott megjelennek, és fenntartják a rendet addig, amíg nem érkeznek meg a rendőrök.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: IQrájderöcsém
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
amit nem értek az az,hogy,ha ezek a bűnmegelőzés céljából alakulnak,miből fognak megélni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@sonderkommando: Hát szerintem ott kezdődne, hogy az egész politikus brigádot eltiltani a közügyektől és vagyonelkobzás...kivétel nélkül, aztán megmondani hogy valami jelképes juttatásért várjuk azokat akik akarnak is tenni valamit az ország fellendülésért, vagy hogy a szavaiddal éljek, megújulásáért. (Amúgy a híreket olvasva simán igaza lesz a Majáknak és decemberben világvége...)
sonderkommando
@Hellcat: Én ennél jóval durvábban képzelem el, de ezzel is beérném.
KöBüKi
@alfás: Lehet hogy a gyengébb nem képviselője.!!!
kukac50
Mi magyarok vagyunk a kisebbség Érdekes lesz ha a gárda elmegy lopni,vagy vezetéket vasat szerezni,masírozva viszik a Méh telepre eladni.
sza
Lopásért elítélt, büntetett előéletű... Magába szállt a jóember. Tenni akar valamit az övéiért! Szép gondolat, de az jobban tetszene ha esetleg munkára, vagy tanulásra vagy ne adj isten beilleszkedésre a társadalomba, vagy talán tisztaságra meg ilyen alapvető dolgokra is megtanítaná őket! Ja hogy a büdös cihából délben felkelni könnyebb, mint munkába járni...
sza
@KöBüKi: Ne sértegesd a gyengébb nemet! -:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.