Teljes egyetértésben bólintottak rá a kormánypárti képviselők a Fidesz-elnökség előzetes választási regisztrációról szóló javaslatára a frakciók háromnapos sárvári tanácskozásának csütörtöki tanácskozásán. Az IMF-kérdés már nem is volt napirenden, igaz, állításával szemben a miniszterelnök nem is kért felhatalmazást egy alternatív tárgyalási javaslat elkészítésére forrásaink szerint.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
@marlin: ...általában , fejétől bűzlik a hal .
Amilyen a főnök olyan a beosztott .
90% olyan , amelyik előtte egy másik nyilatkozatot írt alá , és semmi lelkiismeret furdalás , önbecsülés , mindegy hogy kinek esküsznek , csak dőljön a sok pénz , a többi nem számít !!!::)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
én csak arra lennék kiváncsi ,hányan tudnák elmondani kifele jövet azt hogy miröl volt szó.
Dr. Felipe
Álmodtam egy választási regisztrációt magamnak, hajnalban be is nyújtottam a frakciómnak, szó nélkül át is suttyant rajta, délben már törvény lett belőle.

Észak-Kóreától Venezueláig bezárólag nincs is olyan diktátor aki ne irigyelné a mi félázsiai pávatáncos miniszterelnökünket, kinek ekkora hatalma van egy szerencsétlen jobb sorsra érdemes nép felett.
sport50
persze,hogy szó nélkül!különben nem ott ülnének ha mernének nemet mondani az ő tévedhetetlennek hitt döntéseiben!!!gyávák társasága!!
Mobil123
Biztos a következő kép zajlott le az egész : kar lendítés, és közfelkiáltás Igen Viktor apánk!!
szaboria1
@Mobil123: Szerintem még az sem kellett. Jókat ettek ittak Wellnesseltek.
szaboria1
Ez a kis Sárvári kiruccanás is potom 25 millába kerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.