Az azeri-örmény ügyben a vita nem rólunk szól, mi ebben nem vagyunk érintettek, ez nem a mi konfliktusunk – így reagált a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában a baltás gyilkos kiadatására Orbán Viktor. Magyarország az európai joggyakorlatot folytatta, az azeriek írásban nyilatkoztak, hogy megbüntetik Safarovot, mi pedig kiadtuk – tette hozzá. Az Egyesült Államok azonban máshogy látja: „elítélünk minden olyan lépést, amely szítja a regionális feszültségeket, ezért vagyunk olyan mélyen csalódottak Magyarország döntése miatt” - mondta az ügyről a helyettes külügyi szóvivő.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@Csizmás Kond: ne szajkózd, amit a fidesz mond, vedd elő a nemzetközi egyezményt, meglátod. A többit nem értem, pedig hétfő reggel van. Úgy látszik, a Te agyad pihentebb. :)
Csizmás Kond
@vukkocska: Nem szajkózom...dorombolom.
Amúgy a Ferenced azt nyilatkozta az üggyel kapcsolatban, hogy ők azért nem adták ki a baltást, mert úgy érezték, az azeriek nem fogják betartani az ígéretüket.
...az érzéshez viszont csak annyit fűzenék hozzá, hogy minden visszaeső bűnözőt úgy ítéltek el, hogy alkalma legyen minél több hasonló bűncselekményt elkövetni.
Az egyezménnyel kapcsolatban meg csak annyit, hogy ott nincs benne előérzet meg hasonló testi megjelenő megnyilvánulás...ott azt írja el kell ítélni és a büntetése bizonyos százalékának a letöltése után ki lehet adni a saját országának ha azok felelősséget vállalnak érte.
vukkocska
@Csizmás Kond: egy igazsgágügy miniszterhelyettes nem állami garancia. Az csak egy papír.Nem az én Ferencem, Dobrev Kláráé. Még csak nem is irigylem érte, mert sokkal fiatalabb nálam. Nem vagyok gerontofil.
Csizmás Kond
@vukkocska: Na és a papíron kívül mi az állami garancia ?
vukkocska
Te pihentebb vagy mint én, az biztos. Állami garanciát az állam ad. Minimum miniszterelnök, de inkább a köztársasági elnök, akinek kegyelmezési jogköre is van. Természetesen az is papír, csak másfajta. A miniszterhelyettesé az a papír, amit a mellékhelyiségben lehet hasznosítani, mert csak arra jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.