Jobbik szerint az MSZP a további megszorításokat támogatja - jelentette ki vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján Sneider Tamás. A politikus úgy fogalmazott: a szocialista párt elképzelései megegyeznek azokkal a kiszivárgott követelésekkel, amelyeket a Nemzetközi Valutaalap támasztott a Magyarországnak nyújtandó kölcsönért cserébe.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@Horizont: Pedig a nyugat több ok miatt is válságban van!
Egyfelől amiatt, hogy a bankok mesterségesen gerjesztik azt.
Másfelől meg abban hogy az emberek mentalitása - és ebben sajnos Hazánk sem kivétel - nagyot változott rossz irányban.
A természetet kihasználni akarja és nem megóvni, a javakat habzsolja, csak magával törődik - ez az ún. "fogyasztói társadalom".
És ezt propagálja a pénzügyi világhatalom által vezérelt média is!
És még számos olyan válságjelenség van, amely a nyugati világot önfelemésztővé teszi.

Nálunk is kiütköznek sajnos olyan dolgok, hogy a mai fiatalok a felelősséggel járó és komoly természettudományos, műszaki, stb. ismereteket megkövetelő foglalkozások iránt nem orientálódnak, inkább a talmi média-, rendezvényszervezői-, pénzügyi, stb. foglalkozások érdeklődnek és a szemléletük a mának és nem a jövőnek szól.

Mi más ez, ha nem válságjelenség?!
entero
@Horizont: Hidd el nagyon is érdekel hogy tudják e az emberek fizetni az ésszerűség határain belül felvett hiteleiket. Ismerőseim között is van aki így járt, és azt sem szeretném ha koldusok, éhező és hajléktalan gyerekek lepnék el az utcákat.
human
@lbs: „Azért nagy francok vagyunk ám mi is, egy haldoklótól kölcsönkérni.” /Hofi/
lbs
Ez szellemes! Csak egy a gond vele. A "haldokló" erőlteti a kölcsön felvételét!
Ugyanis a legjobb kölcsön az olyan, amelyet fel sem vesznek, de azért, pusztán a felvevési lehetőség fenntartásáért az esetleges kölcsönkérőnek fizetni kell.
Méghozzá nem is keveset!

Ez ugyanúgy működik, mint pl. a víz-, gáz-, vagy villamos fogyasztásmérők megléte egy lakásban, de hozhatnám példaként a telefonszolgáltatásokat is, vezetékest, vagy mobilt egyaránt.
Ha egyetlen m3 vizet, vagy gázt, egyetlen kWó villamos energiát nem fogyasztasz , egyetlen telefonbeszélgetést sem folytatsz le, akkor is fizetni kel az ún. "készenléti" költségeket.
Ugye milyen ismerős? Készenléti költségek - készenléti hitel...

Az IMF-el kapcsolatban lévő bankok pedig az egekig emelik a fizetendő kamatokat, ha nem kötjük meg a ránk tukmált "szolgáltatást"!
Amelynek fejében vindikálni akarja, hogy a legbelső belügyeinkbe is beleszólása legyen!
Afféle mindenek feletti világkormányként, ahol a törvényeket a nemzetek fölötti pénzügyi világ-háttérhatalom szabja-hozza meg az arc nélküli irányítók kénye kedve szerint!

És ebben készségesen működnek, sőt tippeket adnak külföldi tartóiknak - aminél hatékonyabb zsarolás érdekében - azok az itthoni szálláscsinálóik, akik úgy mellékesen szemenszedett hazugságokat terjesztenek Hazánkról folyamatosan a nemzetközi médiában, meg Brüsszelben a haverjaiknak, akik amúgy egy végből valók velük.
Amit a kinti hiéna-média meg színes szélesvásznú hangszerelésben szalagcímekben tálal, az olvasók ipari szintű megtévesztésére!
Az EU is eljutott oda, hogy egy pedofília miatt elítélt, előéletű pszichiátriai esetnek tűnő bűnöző megleckéztetni próbálja a miniszterelnökünket!
Ki van ez találva...

Csak idővel előfordulhat, hogy esetleg visszafelé fog elsülni az a bizonyos puska...
human
@lbs: Az erőlködést én nem látom az IMF részéről (aminek 1982 óta mi is befizető tagjai vagyunk) és a bankok nyomásgyakorlást is bizonyítani kellene. Ha lehetne, Orbán már rég lobogtatná a bizonyítékokat. Az elméleted inkább hit kérdése. Orbán sikeresen teremtette meg szimpatizánsainak az ellenségképet, amit jelenleg az IMF képvisel. Könnyen járható út ez, de rossz irányba vezet. Szerintem itthon kell rendet teremteni, mert a haladás ellenlábasai valójában határainkon belül vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.