Magyarországnak nem kell ez IMF - ezzel a címmel összegzi a parlamenti évnyitót a Financial Times (FT) tudósítása, amely szerint a magyar kormányt láthatóan nem aggasztják a jövő évi költségvetésen tátongó...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A magyar kurmányt láthatóan nem aggasztja a jövő évi költségvetésben tátongó lyukak. Miért is aggasztaná mikor a klinika ablakából kitekintve minden nagyon szép és minden nagyon jó.
Fater59
...mi is rendkívül aggódunk , egész addig míg , Orbán és Matolcsy , nincs egy fehér , gumi szobába , hátragombolós kis kabátba!!
csikknorisz
Miért is aggasztanák, nem zavarja őket, ha lyukra futnak. Az ideit is 1,5%-os GDP-növekedéssel számolták, ezzel szemben az első negyedévben 0,7, a másodikban 1,3 százalékkal CSÖKKENT. Oda se neki, ettől még Matolcsy ugyanúgy hajtja tovább a rózsaszín szemüveges mantráit, még rá is tesz egy lapáttal, ugyanis a jövő évit még nagyobb, 1,6%-os növekedéssel számolják.
csikknorisz
Majd kitalálnak év közepén újabb adókat, ahogy már eddig is láthattuk.
marlin
Nem csak ők aggódnak(!),
és nekünk(!) van miért aggódni, és a fülkeforradalmi faékek helyett szégyellni a Kedves Vezetőt és bandáját!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.