Tovább épül Orbán Viktor rendszere és az általa gyártott virtuális valóság: a reálgazdasági és társadalmi folyamatok, illetve a kormányzati sikerpropaganda között egyre mélyül a szakadék.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
A beteg elmék és a diktátorok sajátossága, hogy egy virtuális világot építenek maguknak és abban élnek. Vekker mindkettő...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
Meddig várunk még?le kell tarolni ezt a bandát !
sport50
igazi egypárt rendszer,lassan felépíti a berlini helyett a felcsúti nagy falat!!ő sem szereti a nyugatot!!
Dr. Felipe
Épp úgy mint a náci propaganda, az oroszok már Berlint lőtték még mindíg harsogott a náci győzelmi propaganda az új csodafegyverről.
jancsik68
@Dr. Felipe: A németek sem hátráltak,Hanem
mindig rugalmassan elszakadtak.Orbán is rugalmasan elszakad A MAGYAR EMBEREKTŐL ,a demokráciától.Csoda fegyvere a Matolcsy miniszter.Közben pusztul a magyar!!
kukac50
Orbán Viktor elég sokat tett a Népéért! Ki nevezte a munkanélkülieket közmunkásnak
A rokkantaktól elvett egy csomó pénzt,a munkanélkülit csökkentette 28 ezerről 22800 ra.
A nyugdíjasoknak nem adták hozzá a novemberi emelést a nyugdíj alaphoz így nem emelkedett a nyugdíjuk. A minimálbért megadóztatja a gazdagoknál jól keresőknél több pénzt hagy.Minden működő céget tönkre tesz,emberek kerülnek utcára,mert nem támogatják a kisebb cégeket.De Matolcsynak a költségtérítését megemelték 300 ezer forinttal.Ez Orbán Viktor diktátor rendszere.
overdose
22-éve lopnak ,csalnak .korrupciók millárdokkal dobáloznak és még a parlamentben vannak.ezért van 80 évre minden letitkositva mert addig felfordulnak de a lóvé one.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.