Alkotmányos kötelességnek nevezte Surján László a felelősségvállalást a határon túli magyarok sorsáért. Az Európai Parlament néppárti alelnöke szerint ez nemcsak az állam, hanem minden magyar ember feladata.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Csak "egy " nagy baj van! A határon belül élők sorsa,élete nem érdekel benneteket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@Horizont: Igen, furcsa módon olyan tehetségesek települtek át, hogy nagy számban vezető beosztásba kerültek. Ismerek iskolaigazgatót (házat kapott), osztályvezetőt stb. Ők egyébként nagyon összetartanak, keményen segítik egymást.
Nem is lenne baj ezzel, ha békességben, anyagi biztonságban,kiszámítható jövőképpel élhetne minden dolgozni akaró magyar. de amikor már annak is örülhetünk, hogy lyuk van a hátsónkon, akkor ne játsszuk már a gazdag nagybácsit!
rézfánfütyülős
Nem érdekel senki véleménye de én szarok rájuk!
Ők meg ránk oszt egál.
kkalman
Lehet megkövezni, de engem rohadtul nem érdekel, mi van a határon túl élőkkel. Felháborít, hogy a mi adónkból finanszírozzák a határon túliak nevelését, oktatását, mikor itthon megoldatlan problémák sokasodnak. És még szavazati jogot is kapnak. Na, ez a csúcsa az itthon élők semmibe vételének. Ha sarkítani akarok, akkor ezt hívhatjuk hazaárulásnak is.
bundi
esetleg a nagy felelősségvállalás közben, nekik is lehetne postázni a polgári védelemre adatlapot.
sport50
mi értünk ki vállal felelősséget??mert a kormány az nem!!én a román határ mellett élek én is tudok olyanokról akik házat kaptak ,a víz az udvarban volt de bekötötték a házba,és kaptak munkát.nem az eu kavar be hanem kövér,meg a többiek akik a szavazatokért képesek törvényt,alkotmányt módosítani nekünk kell alkalmazkodni a pár 100.000.hez!!akkor ne csodálkozzon a fidesz,hogy sokan így gondolkodnak!!!most meg még tett is rá surján egy lapáttal megint!!!
Rézangyal
Nem, nem kötelességünk! Majd akkor lesz az, ha a határon túliak és erejükön felül adóznak ide, az anyaországba!
De amíg én az adómért cserébe azt várhatom tőlük, hogy ezt a rablóbandát esetleg hagyják rajtunk élősködni, mert pont az ő pár szavazatuk fogja eldönteni, akkor nekem mi hasznom abból, hogy őket segítem? Szó sem lehet róla! Azzal is tele van már az összes napozóm, hogy a határon túli magyarok hamarabb kapnak munkát, mint az itt élők. Nem egy ismerősöm van ilyen és nem, nem rájuk haragszom, hanem a rendszerre, amely minket, magyarokat a saját hazánkban mindenkivel szemben hátrányba helyez! Hogy a dög seperné el az ilyen "politikusokat" ! Ezek nem politikusok, hanem szimplán hazaárulók, népük ellensége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.