A kormány tervei szerint még az idén benyújtják azt a javaslatot, amelynek értelmében a párkapcsolati erőszak önálló tényállás lehet a büntető törvénykönyvben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@paszulyka: dehogy! csak minden szentnek...
Darthon1
Ez figyelem elterelés. A retorzió lehetősége eddig is benne volt a BTK-ban. Ha akarják pontosítani,elég csak a megfelelő törvénycikkek mögé odaírni, hogy amennyiben családi kapcsolaton belül történik, akkor az ennek minősül és ennyivel több a büntetés. Ez nem szól másról, mint a női szavazatok megszerzéséről. Ez egy színjáték, amit szépen előadnak. Remélem nem sokan veszik be, a nyeresége viszont az lesz, hogy jobban odafigyelnek erre a dologra. És mellesleg nem ennyire egyszerű azért ez, mert nem csak fizikai erőszak létezik és nem csak nők ellen. Csak egy példát? feleség odaszól a férjnek,-50%-os férfit csinálok belőled egy pillanat alatt és nem láthatod a gyerekeidet. Ez például a legaljasabb zsarolás. Az én véleményem szerint legalább akkora súlyú, mint a verés. A lelki terrort szokás mindig csak női szemmel megírni. Szerintem a fenti példa kihozza az állatot a legbékésebb férfiből is, sőt azokból igazán.
paszulyka
@alfás: Én angyalka vagyok nem szent!!-:)
Kutyafüle
@Darthon1: Figyelemre méltó amit írtál, egyik mondatodda pedig maximálisan egyetértek.
Azzal hogy vannak olyan esetek, amikor az apát szinte eltiltják a gyerektől, nem vehet részt annak a gyerekei nevelésében, nem látogathatja őket. És sajnos az anya az ő anyjával karöltve kicsinyes bosszútól vezérelve újabb és újabb hadjáratot folytatnak az apa ellen. Szerintem a törvényben az apák jogait is sokkal jobban kellene figyelembe venni. Az apaság nem csak a láthatási időre szól, vasárnap 14-től 18 óráig. Éa akkor még nem beszéltünk az apai nagyszülőkről sem, akik szintén látni szeretnék az unokáikat, és nyáron szívesen nyaraltatnák, de az anya ehhez nem járul hozzá.
silber13
@alfás: minden szentnek minimum kápolnát, de inkább templomot, esetleg katedrálist emelnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.