Több gyermek született, és a halálozások száma is emelkedett 2012 első hét hónapjában az előző év azonos időszakához képest; a becsült lélekszám 9 millió 939 ezer volt az időszak végén - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Ejnye, ez a statisztika! Nagyon sok helyen egyetlen gyermek sincsen, másutt 4-5-6 is van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Levendula: Ez így igaz. Nekem mindjárt ott van 5.
kedwes
@darwin: Én emlékszem egy levélre, - úgy öt éve keringett a NET-n - amit egy állítólagos roma főiskolás tett közzé. Abban megfenyegette a Magyarokat, hogy eljön az idő amikor ők lesznek többen, a Magyar lesz a kisebbség, De arra ő sem tért ki, hogy akkor ki fogja őket segíjezni!
kukac50
A roma szaporodik, a fehérek fogynak. Ha megy az utcán és figyeli a terheseket nagyon ritkán lehet látni fehér kismamát,romából minden második nő terhes.
sonderkommando
Még valami:

Ha nem lennének a buckalakók (ami társadalmi, gazdasági és kriminalisztikai szempontból rendkívül hasznos lenne!!!), akkor már régen nem lenne 10 millió a létszám.
yazo64
@kukac50: ... kb. 16 évesen a második gyerekkel...
Nakimaga
Hazaérkeztek a kanadai és francia próbálkozók?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok