Az előzetes választási feliratkozás nyomán létrejövő önkéntes választói névjegyzék négy évre szól majd, de flexibilis lesz - közölte a Miniszterelnökséget vezető államtitkár hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
"Az előzetes választási feliratkozás nyomán létrejövő önkéntes választói névjegyzék négy évre szól majd, de flexibilis lesz "
önkéntes? ha nem iratkozom fel, nem választhatok.
flexibilis? akkor módosítják amikor, és ahogyan akarják. vegyenek telkefonkönyvet az olcsóbb is és az értelme is annyi.
4 évre szól? tehát csak ők használhatják, és ők láthatják? másoknak úgysem adják oda.
ezeket eddig is tudtuk. ezért kár volt nyilatkoznia
DR.somosi
@bundi: flexibilis alatt azt értik, hogy kiterjesztik a "nem szavazhat " listát a gyorshajtókkal az elmaradt lakáshitelesekkel, majd az adótartozók jönnek...stb.gennyes banda
DR.somosi
csak azért is ott leszünk HATÁROZOTTAN a fityisz ellen. rossz hírem van a számukra : soha többet kommunisták, soha többet fidesz, marad a jobbik, ők még bizonyíthatnak!!!
Igazsagoszto
Orbán Lázárral lopatja a távolságot az örök teljhatalomig.
KöBüKi
Nem birom meglőni hogy mi az értelme!Azon tul hogy megneheziti a szavazást egy plusz úttal! - vagy lesznek a regisztrációig különböző ipiapacs feladatok???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.