Szabálytalan tankolásokról és vacsoraszámlákról, illetve kockázatos szerződésekről szól az a belső jelentés, amelyet a Fővárosi Önkormányzat ellenőrei készítettek a Budapesti Közlekedési Központ átvilágításakor. A jelentés nyár eleje óta megvan, de még nem terjesztették a fővárosi közgyűlés elé. A felsorolt szabálytalanságoknak viszont köze lehet ahhoz, hogy Tarlós István megpróbálta lefokozni a BKK-t vezető Vitézy Dávidot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
nem mer szembeszállni vele,mert nem akárki aki oda tette!!!maga a vezér.
coyote3
A volt Szdsz-es (mnyuszi a gladiár játékokhoz. (minő nagy váltás...) Sarlós Pista olyan kevés a szivárványos Dávidka leváltásához, mint húsvéti bárány a gladiátor játékokhoz. Ha okoskodik utoléri Baltazár bosszúja.
taglo
És a ,,bünlastroma,, még bővül ,ugyanis ,fütyült egy templomban,megdobált egy repülögépet ,valamint ,ketté hugyozott egy hóembert gyerek korában !(egy magát megnevezni nemakaró )jóakaró !
sport50
nem mer szembeszállni vele,mert nem akárki aki oda tette!!!maga a vezér.
vukkocska
@taglo: a szexuális hovatartozását kihagytad .)
Atha
Aludttej Dávidka.
Adulttej meg sör. Így kombóban.
Majd megtudod mire való a segged.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.