A kormány döntött a naponta 100 kilométernél többet ingázók lakhatási támogatásáról, a rendelet októbertől lép életbe. 18 hónapon keresztül havi akár 100 ezer forintot is kaphat az, aki bruttó 279 ezernél kevesebbet keres, és utólag bemutatja az albérletről vagy a rezsiről szóló számlát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
A népnyúzók meg bemondásos alapon kapnak több százezret havonta... közben eltitkolt lakásokkal rendelkeznek amiket albérletbe adnak ki...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Hol vannak azok a munkahelyek amiért érdemes ingázni sorolják fel melyik városban milyen munkásra van szükség,mennyit fizetés jár egy egy munkásnak.
Szakmunkás,segédmunkás/forint részletes információt kérek.
kkalman
"Azok kaphatnak lakhatási támogatást, akiket a munkaügyi kirendeltségek legalább három hónapja álláskeresőként tartanak nyilván..."
Mennyi is a munkanélküli segély összege? Ez három hónapig adható. Ebből futja legalább kétszer utazni 100 km-t munkahelykeresés okán?
Ha sikerül is megoldani a legalább két utazást, sikerül munkahelyet és albérletet találni ezen két út alkalmával, akkor miért a fizetéskorlátozás?
Miért nem vonatkozik ez mindenkire egyformán? Képviselőinknek is elég lenne a a bruttó 279 ezer forint jövedelem, és a lakhatási támogatás max. 18 hónapra.
Úgy tűnik, megint adtak a xarnak egy pofont. Ez lesz az a támogatás, amit a rászorulók közül kevesen tudnak majd igénybe venni.
sport50
@kkalman: sőt még az is feltétel,hogy min.6hónapos szerződés kell!!!hát hol szerződnek ma ennyi időre??30-60-90nap ennyi!!!biztos lesznek akik ki tudják használni,de megint a többség az nem!!!
ideals2012
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozik a dolog, de kérlek, segítsetek! A barátnőm teljesen ingyen odaadná a kétrészes szép fehér, jó állapotban levő (alsó-felső szekrény) konyhaszekrényét valakinek, csak el kellene vinni, a Bp. II. kerületből! A mellette lévő szomszéd nénije pedig a 6 fiókos fagyasztóját, ami azt mondja, működik, csak az ajtaját kell beállítani. A szomszéd néninél még van egy automata mosógép is, ha másnak nem, hát alkatrésznek. Segítsetek megszabadulni ezektől, kérlek Titeket! A segélyszervezeteknek nem kell. A Nők Lapja meg a Családi lap szerk. már nem foglalkozik segítéssel (minek is?), a Vöröskereszt dettó.. - Szóval, lécci segítsetek! (A kerületi lomtalanításkor nem merték beengedni a lomokra vadászókat a házba... )
radios45
kukac50, sehol nincsenek azok az új munkahelyek, ahová nagy létszámú szakmunkás, vagy esetleg segédmunkás-betanított munkaerőre lenne szükség.
Ezek csak a Orbáni szlogenek szintjén, valamint Comba S.et. foglalkoztatásügyi államtitkár
dossziéjában, kimutatásaiban, papíron léteznek.
sza
@ideals2012: Van olyan oldal hogy : ingyen elvihető ingyen keresem. ott hirdessétek! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.