Sok mindennek változnia kell, hogy újra induljon a 2014-es főpolgármester-választáson Tarlós István. Budapest első embere csalódott, mert szerinte a Fidesz nem kezeli helyén a fővárost, és nagyobb mozgástérre is számított. A főpolgármester az [origo]-nak adott interjújában beszélt arról is, hogy nem Vitézy Dáviddal, hanem a hivatásos ólálkodókkal van gondja, a BKV finanszírozását pedig egy fekete férfi fürdetéséhez hasonlította. Mi a problémája Vitézy Dáviddal? Múlt héten derült ki, hogy le akarta fokozni a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatóját, aztán mégis visszakozott. Ez nem személyes ügy. Én segítettem őt be a rendszerbe. Egy végtelenségig eltorzított problémáról van szó, ez az ügy már régen nem Vitézy Dávidról szól.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zabhegyező
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, dehogy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Te Pista!!
Ez megint egy katolikus hazugság??
vukkocska
@Csizmás Kond: Demszky :) vagy én:) én is elvezetném így a fővárost. Nem tudják törleszteni az adósságot, becsődöl a BKV, de azért felvesz 10 milliárdot.
vukkocska
nem tart, f...sik. Ha nem a Fidesz támogatta volna, soha nem lett volna belőle főpolgármester. Fidesz támogatása nélkül pedig nulla lesz. Nem valószínű, hogy ismét kellene a III. kerületnek.
gergely
Azért viktorhoz képest kezd normális lenni és ez nagy szó.Pedig sose bírtam.
RAMBO
Majd megmondják neki, hogy akar-e indulni.
KöBüKi
Azért támogatja,mert egyébként összedőlne.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.