Hosszú betegség után, 78 éves korában Jeruzsálemben ehunyt Yehuda Elkana, a Közép-európai Egyetem (CEU) harmadik elnök-rektora. A nemzetközileg elismert tudós, közéleti személyiség és Auschwitz-túlélő a nyílt társadalom eszméjének mély elkötelezettje volt.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zabhegyező
@lbs: Ennyire frusztrál, hogy nem vetek fel oda?
Csizmás Kond
@zabhegyező: Oda csak válogatott zabhegyezők juthattak be ...:))
lbs
@zabhegyező: Kivel keversz össze?
Én világ életemben tisztességes munkával foglalkoztam. Éppen elég volt annak idején a Tudományos(nak hívott) Szocializmus című tárgyból vizsgázni, három féléven keresztül!
Már mondottam, hogy találó a logód. Nem árt ha bekapsz belőle egyet, akkor legalább esély van rá, hogy nem fogsz idétlenségeket bepötyögni...
vörösfuvalat
Mert tartasz tőle, meg már nincs olyan párt aki befogadna. Ha innen kirúgnak aklon kívüli leszel ezt te is jól tudod. Szar ügy egy liberáljobbos karrieristának.
zabhegyező
@lbs: Meglátszik, hogy műveletlen szakbarbár vagy!
A Cavintonról kiderült, hogy nem ér szart sem :)
Körülbelül olyan mint te.
lbs
... A Cavintonról kiderült, hogy nem ér szart sem :)... Te derítetted ki? Különben nincs kétségem afelől, hogy nincs az a gyógyszer amely neked valóban használna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.