Geréb Ágnes szerint életszerűtlen az otthon szülésről szóló jogszabály, "csak olyanok találhatták ki, akik még nem láttak ilyet". Az egyes ügyei miatt államfői kegyelemre váró, más otthon szüléses esetei miatt házi őrizetben lévő szülész-nőgyógyász, aki hétfőn videoüzenetben kapcsolódott be a Mitől szül a magyar nő? címmel rendezett, bábák, szülészek és döntéshozók szülésről szóló vitájába.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Geréb nem normális ! Szülni a legbiztonságosabb kórházban!3 gyermekem van otthon nem tudtam volna egyett sem megszülni ,bezzeg a cigo tojt egyett és hazasétált ott hagyta a pulyáját.
szaboria1
@overdose: Azért ezt vitatom én majdnem bele haltam. A madám okoskodás miatt. Engem koraszülötten is bába segített otthon világra és nem lett semmi baj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.