A új alkotmány második módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájával folytatta munkáját kedden kora délután az Országgyűlés. A kormány támogatja a módosítást, a Fidesz vezérszónoka arra hívta fel a figyelmet, hogy a javaslat új, immár alkotmányos alapokon álló választási és eljárási rendszert tesz lehetővé.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Hülye voltál, az is maradsz te "Caligula helytartója" szakértő!! Ha nem értenél egyet, ugrana a 2.villamos, meg lehet a stadion is!
coyote3
Láttam a riportot az Atv-n. Szégyen a fideSSre, hogy ilyen sötét alelnöke van.
nyanya001
@coyote3: Sajnos nem csak az alelnök sötét hanem az egész bagázs !
kumming
@batukán: Ja, levélben regisztrálsz, aztán ha a nevedet nem találják a kubatov, és hasonló listákon, már tüntetik is el. Nehogy már másra szavazz.
gabrella
@kumming: Remélem adnak visszaigazolást a regisztrációról.
overdose
Kósa elfelejtette a választás alanyi jog ,csak ők akárják megmásitani ! Orbán nyalóka majd bukta után kiváncsi leszek hol papog:végül is jól járt mert milliókat nyert a végtörlesztéssel közben rájuk nem is vonatkozott:nem felejtünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.