Tölgyessy Péter alkotmányjogász egy konferencián azt mondta, felmérések szerint a magyarok a Kádár-korszakban érezték magukat legjobban, az elégedetlenség a rendszerváltás után szinte azonnal megjelent. Windisch Judit készített összefoglalót.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Olvastam Moldova könyvét amit Kádárról irt.!Most hájjal kenegetik a máját.!
Kétségtelenül igy van.!Kádár nem akarta az ország ötödét a magáénak,és bajba lett volna az az MSZMP-s aki igen.!Az első ilyen gazember,rabló banda 1998-ban került "koncra".!
És azóta hol együtt,most már külön lopnak a maszoppal.!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@verőce21: Sok szélmalomharcos van országunkban,csak egyesiteni kell őket,mögéjük rendelve az elégedetleneket,azután...
Csizmás Kond
Ja a Kádárkorban...főleg akik nem akkor éltek...marha megállapítás.
Proli
@KöBüKi: Voltam arra, szép út, ha eltekintek az általam unalmasnak tartott autópályától.
Persze ott is van szép, lásd: Limburg
sza
@KöBüKi: Úgy nem lehetne megoldani hogy nem ölünk meg senkit...?
KöBüKi
@Proli: Amikor elhagyom országunkat,különös érzés kerit hatalmába.!Civilizált területre kerülök,ahol bokorszámra leskelődő rendőrők nincsenek,akik kevéske pénzemre utaznak,!
Bécset elhagyva megszünnek a szemetelések!Bármelyik üza.kutra bemegyek,jól érzem magam,bármit megehetek a legnagyobb lelki nyugalommal,tisztaság fogad,az emberek kedvesek!Nyaranta látom a nyugati világ nyugdijasait,ahogy éppen egy európai köruton vannak,derüs "idős eleganciával viselik" ahogy lassan maguk mögé kerül életük.!
Itthon már nem eszek virslit,de a német pályán annyit amennyi belém fér!
Kétségtelen hogy közben azért nyomni kell a pedált,mert hajnal 2-kor elindulok,akkor este 6-7 óra között már szeretek a hotel Venlóban lenni.!
Éttermében mindig sokan vacsoráznak ,gyakorta találkozom 10 - 12 fős idős emberekkel,akik jól érzik magukat és nem görcsölnek a 40-50 eurós cekken.!
Én is mindig beülök,mert az a meghitt,nyugodt,kiegyensulyozott légkör bizony országunkban utópia.!Megkóstolom nemzeti barackos sütijüket,iszom rá egy búza vagy tőzeg sört,azután alszom reggelig.!Korán nem illik kelni!8-kor már elfogadható!
Nem irom tovább mert úgy érzem,már igy is vegzállak benneteket.!
Egy biztos.!Ez az az ország,ahol talán nem kinozna annyira a honvágy!
És egyre kevesebb humorom van hazajönni.!Megdöbbentő hogy partnereim mennyire képben vannak Mo-t illetően és a világ többi részét illetően is.!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.