Nyolcszoros fizetés, nyugodt élet, szolgálati lakás, biztos állás a családtagoknak – ezek várják az itthoni kórházi körülményektől megcsömörlött, a fejvadász cégek által külföldre csábított orvosokat Nyugat-Európában. Pár évvel ezelőtt még idegenkedve fogadták őket, évekbe került a diploma elismertetése, ma már luxuskörülményekkel fogadják a kelet-európai egészségügyi dolgozókat. Akik élnek is az alkalommal: becslések szerint a magyar orvosok 15-20 százaléka már elhagyta az országot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Már amennyiben a pénz és egzisztencia igérete rámenősség.!?
IQrájderöcsém
Ismerek olyan középkorú orvost, aki nem a saját fizetése miatt ment el, hanem azért, mert itthon azért halnak meg betegek, mert nincs pénz gyógyszerre a kórházakban!!
Zsoel
Magyarország nem Kelet-Európában van.
Magyarország nem Kelet-Európában van.
Magyarország nem Kelet-Európában van.
Csizmás Kond
Rámenős ügynök...milyen orvos az aki csak rábeszélésre tud határozni ?
adsl70
régi dolog aki tud megy is, mint a huzat
adsl70
Azért meg kellene különböztetni akit közpénzből képeznek, vagy mi akik mondjuk saját zsebből fizetjük. Kötelező ha nem csinálod jön a pallos nálunk is 90.000 ft volt egy félév és maradtak ki emberek, most 120.000ft lesz és a jó ég tudja mennyi lesz a jövő évi minimál alapján számolja ki az eti - gyemszi :((( elvileg 80.000 fölött ez nem orvosi ez csak egy okj!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.