A rendőrség a domonyvölgyi gyilkosság ügyében kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését pénteken a Pest Megyei Főügyészségnél - közölte Kállai Gábor, a megyei főügyészség szóvivője az MTI-vel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Milyen idős ez a fattyú? A végén kiderül, hogy kellően meg sem büntethető, ha a bűncselekmény időpontjában még nem töltötte be a 18 életévét.
Egy biztos, ez egy ketyegő önjáró pokolgép volt.
Az megnyugtató, hogy tartósan kivonták a forgalomból.
Soha nem szabad kiengedni!

Viszont az a komplett váltást, akiknél az egyik megtámadott hölgy feljelentést tett, de még jegyzőkönyvezni sem voltak hajlandók példásan meg kell büntetni!
Ha időben reagálnak, az a szegény ügyintéző hölgy aki a Szent István Egyetemen dolgozott, még ma is élne!
kkalman
Én kezdeményezném az előzetes főbelövését ennek a szarkupacnak.
@lbs: Az a váltás a rendőrségen pedig még a munkanélküli segélyt sem érdemelné meg. A bűnügyi osztály, vagy alosztályvezetőt szerencsére már lapátra tették.
lbs
@kkalman: Teljesen egyetértek veled! Addig amíg az átlagember gondjait félvállról veszik, sok jóra nem lehet számítani.

A ma szokásos cigányozásba nem akarok belebonyolódni, de ha a panasztevő hölgy olyan származású lett volna, nemhogy a rendőrség, de még a velük állandó kapcsolatban lévő kullancsmédia is fél órán belül Gödöllőn lett volna!
Pontosan a médiákból lehet kihámozni, hogy sok esetben bemondás után, felfújt ügyekben a Rendőrség azonnal nagy erőkkel vetődik és utána kiderül, hogy a dolgok nem is úgy történtek ahogy először bejelentették azokat.

Ezt csak azért írom le, mert kimutatható, hogy az ún. "egyenlő mérce" itt sem működik.
kkalman
@lbs: Jellemző a rendőrségre, feljelentettem egy ingatlanközvetítő, ügyvéd párost csalás megalapozott gyanújával. Kb. fél év alatt sikerült nekik eljutni odáig, hogy letárták az ügyet azzal, hogy fennáll a gyanúja a bűncselekmény elkövetésének, de nem megállapítható. Ha meg akarom kapni a pénzemet a csalóktól, akkor polgári peres úton követeljem tőlük.
lbs
Ennyit a Rendőrség hibáiról!
Azért bízom benne, hogyha egy csomó nagyfejűt is elmarasztalnak a hatékonyság javulni fog. Ez ügyben majd-még a személys üzeetekben írni fogok.

Üdv! lbs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.