Egy békés megyei tűzoltó, egy budapesti obejktumőr, egy kazinbarcikai járőr és egy nyolcadik kerületi rendőr is könnyedén ütötte ki a rendvédelmi elitegység, a TEK kigyúrt kommandósait szombaton a rendőrök harcművészeti gáláján. A TEK-esek minden döntőt elvesztettek, de a parancsnokuk így is elégedett volt velük, mert szerinte nem csak az a legény, aki adja, hanem az is, aki állja a pofonokat.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Kigyúrt? Edzőtermekben ivott sok sport italok csak felfújják őket erő nuku.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@bosszants: hát én attól tartok, hogy igen...
ez is a bajom a TEK-kel. Mert alapjában jó, hogy vannak, de elbaltázták azzal, hogy politikailag lepaktáltak. Hajdu létrehozhatta, amire vágyott, nem is ördögtől való ötlet, csak nem számolt azzal, politikai bábbá válik: előírják, hogy reklámozza magukat, a sok pénz irritálja a népet, és hát Hajdu vezérhez fűződő múltja is támadási felület, lehet akármilyen jó szakembernek is mondják. Ő harcos és nem politikus.
Szóval: egyrészt szurkolok nekik, másrészt meg biztos vagyok benne, hogy gondolkodás nélkül lelőnének, ha esetleg veszélyeztetném a Pávatáncos Turulmadarat.
KöBüKi
@soljanka: Attól függ,hogy mekkora a tömeg.!!!Kádár idejében is voltak gyárak ahol megtörténtek dolgok.!ELFOJTOTTÁK!!!
De amikor Csepelen a "vasmunkások" a lenin szobor kezébe adták ujságpapirba csomagolva a zsiros kenyeret,akkor rögtön volt 3 ft órabér emelés.!!!
soljanka
@KöBüKi: nos a tömegre én is kíváncsi vagyok. Sok az olyan bexari alak, mint én is...

Egyszer akartam meghallgatni egy "gyűlést" - még '98-ban a két forduló között,- amikor Vitya országot járt, de 40 percet késett a "művész úr", így mi eluntuk és elindultunk sörözni.
Pont akkor ért be a Volkswagen, pont előttem ugrott ki a "nagyember", aki hát nem volt éppen valami nagy, és én - a szintén nem túl magas- le voltam döbbenve, hogy ez a kis mitugrász hogy meg tudja hülyíteni a népet.
De a tömeg számomra félelmetes volt, pedig éltetni jött a java.
soljanka
@bosszants: lehet, de őt nem láttam másfél méterről :)))
Meg én is kicsi vagyok. Csak nekem ezzel nincs semmi bajom :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.