Helyreigazítjuk Orbán Viktor mondatait, ha már sem tanult kollégái, sem a közrádió riporternek csúfolt mikrofonállványa nem tette ezt meg. A miniszterelnök tegnapi rádióinterjújában ugyanis riasztónak nevezte a 2008-as IMF-megállapodást, mert abból jelentős részben külföldi bankoknak adtak gyorssegélyt, ezért kellett csökkenteni a nyugdíjakat, béreket és szociális juttatásokat. A valóság ezzel szemben az, hogy...

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Orbánt amikor sikerül helyreigazitani,egy rövid kötél végén fog lógni.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@sziráki ágnes: de azt elismered hogy a rózsának halnia kell? mert ha levágod, akkor nem túl fényes a jövője.
sza
@bundi: Nálam nincs vágott virág, csak cserepes! Összesen 76 ! kisebb nagyobb..., már a felét behordtam , de elakadtam mert a nyáron annyit nőttek hogy nem nagyon férnek a lakásba... Még az a jó hogy kint nem fagy! Addig csak csinálok velük valamit! Elárulok neked valamit, de mondd meg senkinek! Lopni is szoktam..., mármint hajtást. Rájöttem hogy azok a virágok amelyeket melegházakban nevelnek nemigazán szokják meg az új helyüket. Ezért hajtásokat kell gyökereztetni. A tescóból is olyan szép banán fa hajtást szereztem... Nem vagyok én mindig angyalka! :-)
KöBüKi
@sziráki ágnes: Tudod,akitől az erőszak távol áll,azt jobb esetben évente megnyirják,rosszabb esetben némán türi hogy levágják.!!!
Bántás szándéka nélkül irtam - e sorokat,és remélem ráismertél.!!
sza
@KöBüKi: Nem küld el privátban !
sza
@KöBüKi: Megkaptam! Azt hiszem válaszoltam is rá..., de azért megnézem ..., nálam sose lehet tudni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.