Demján Sándor az [origo]-nak adott interjújában jelentette be, hogy vagyona jelentős részét halála után jótékony célra ajánlja fel. Magyarország egyik leggazdagabb embere azt mondta, hogy ez az elhatározása már karrierje elején megszületett. A nagyvállalkozó úgy érzi, hiába hívja fel az ország figyelmét a hibákra, nem figyelnek rá. Egy "rohadt kapitalistának" tartanak, ki van zárva, hogy én az emberek szemében hazafi legyek - mondta. A kormány gazdaságpolitikája szerinte nem elég radikális, és hiába vannak racionális döntései Orbán Viktornak, ha a végrehajtás lassú. Szerinte ennél még Kádár bürokráciája is jobban dolgozott.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@Disznópofa: No annyit nem fogysz örökölni, hogy az ügyvédi díjadat ki tudnád fizetni belőle:))
Disznópofa
@Kutyafüle: Dehogynem! Majd előre állok a sorban...:-))
bundi
forog ez a köpönyeg megint a szélben. biztos a szélben van a hiba
Január
Nem csak ez a lényeg, hanem amit előtte mondott. Talán a cikket elolvasva ezzel is egyetértenétek.
Csak nehogy nagy bukfenc legyen, mivel a vagyona jórésze nem Magyarországról származik, és, ha filantróp akarna lenni, akkor a többi ország szegényei jobban járnának.
Egy jó végrendelettel sok mindent meg tudna oldani, de talán az lenne a legjobb, ha Ő intézné a vagyona sorsát, még életében.
No_Fidesz_No_Problem
Tökéletesen hihető ígéret, tekintettel arra, hogy a saját szülőfalujába, ahol két éves kora óta nem járt, 64 évesen ment először vissza, addig hiába keresték, lepattintotta őket.

A hír egyébként nem friss, hanem öt éves: www.hirlap.ro/mh/cikk.php?id=11623&apparition=2007-08-29
gabrella
Nagyon helyes! MIvel azoktól származik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.