Horváth Zsolt független jelölt nyerte az időközi polgármester-választást Dunaföldváron a szavazatok 57 százalékával, negyven százalékot meghaladó részvétel mellett – közölte a helyi választási iroda vezetője vasárnap este az MTI-vel. Horváth Zsolt 49 éves tanár, az MSZP Tolna megyei elnökhelyettese.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@nahát: józsika, ez annyira új, mint a független Schmidt anno, ha emlékszel a fideszes fejeddel, meg a független Tarlós. Mi a farrokot nem értesz, józsika?? Talán megérted.
marlin
@nahát: Én megpróbáltam!! Nem megy!!
keresztapa
@marlin: Döntse már el, hogy ki ő valójában, párttag vagy párton kívüli, nem is párttag,
vagy csak volt, van köpönyege, vagy újat kapott, így lett független!Lejáratást ő saját maga kezdeményezi, ha egyáltalán ismeri a szó tartalmát, mivel aki párttag az becsületét elcserélte ideológiára, azért írtam, hogy döntse már el végre.
marlin
@keresztapa: Ő tudja, meg az őt választók is tudják!!
Hogy te mit gondolsz, az nem igen érdekel senkit!!
De ha már így benne vagy írhatnál nekünk néhány oldalt a zOrr bán "szineváltozásairól" ( ugye, volt vagy 4) vagy a doktorit lopó palimadár identitásáról!! (az is sok volt)
A Horváth pedig egy tisztességes ember, akit tisztelnek az emberek Dunaföldváron!!
És mint fentebb írtam, a szerencsétlen félnótások próbálgatják lejáratni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.