A Magyar Szerencsejáték Szövetség (MSZSZ) úgy véli: sajnálatos, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerint a nyerőgépek betiltása és az ágazatban dolgozó negyvenezer magyar ember utcára kerülése nem foglalkoztatási kérdés, és kitartanak véleményük mellett, hogy a nyerőgépekről elfogadott törvény miatt 40 ezer ember veszíti el állását.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
Ugyanez a "szövetség" köözölte, ma 4.000 nyerőgép van Mo-n. Akkor 1 gép 10 embert tart el? Na, akkor már korábban ki kellett volna takaríttani ezeket!
kukac50
Majd nyitnak kaszinókat és ott lehet játszani tovább. Valakinek fájt rá a foga,hogy Ő gazdagodjon ne sok kocsmáros.
QQCSI
@kukac50: A törvény eleve úgy szól, hogy a kaszinók--azaz a kaszinótulajdonosok--nem buknak a bulin.
@Pilóta: ???
batukán
Az a 40 ezer, ugyanúgy túl éli, mint azok, akiket ezidáig likvidáltak a munkahelyről...kap 3 hónapig munkanélkülit, aztán mehet isten hírével...sok család fog egy kicsit másképpen élni. De! Mennyi család ment tönkre, lettek földönfutók, lettek öngyilkosok , éhező gyerekek a hülye családfő miatt. Szóval, szerintem jó, hogy vége idelent...ám ugyanez folytatódik odafent csak ott már nagyobb tétben, de a végeredmény hasonló...
kukac50
Újabb 40 ezer közmunkás lehet,csak sajnos az a gazdaságot nem élénkíti,hanem tovább rontja. Kinek szálka a szemébe a szerencsejáték.tudom családok nélkülöznek a játék szenvedély miatt,de így meg családok mehetnek tönkre. Soha nem gépeztem haragszom is azokra akik el bukták a család pénzét.,a munkahelyek megőrzése a tét.
Ha mindenbe bele kontárkodnak a politikusok ami még működőképes és működés képtelenné teszik,akkor soha nem indul be a gazdálkodás az életszínvonal emelkedés a fogyasztás ami lendíthetne egy kicsit az ország helyzetén.
Orbán a segélyeket kurtítja meg most is, amikor maguknak újabb összegeket szavaznak
meg. 3 millió koldusok országa lettünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.