Orbán Viktor az Egyetem Napja elnevezésű rendezvényen elmondta: a megállapodás értelmében a magyar kormány 2014 végéig négymilliárd forintot bocsát az erdélyi magyar felsőoktatási intézmények rendelkezésére, hogy az összegből az elmaradt fejlesztéseket végre tudják hajtani.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
@Pilóta: Volt idő,amikor hallani sem akartak arról hogy magyarok legyenek.!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Csodapók: És tegyük hozzá, hogy ha nincs IMF nem kell rendszeresen jelentéseket küldeni az ország állapotáról és nem is derülnek ki a "könyvelési trükkök száza". Azaz IMF nélkül csak azok az adatok ismerhetők, amit Orbán mond. Azt meg vagy elhiszi a pávatánctól megszédült közönség vagy nem. Ez a lényege az IMF és EU ellenességnek.
Csodapók
@human: Bizony, ott van az eb elhantolva, hogy az IMF a körmére néz az adósnak,
mire, hogyan használja a pénzét!
sport50
és ott is meghatározza a ponthatárokat,és megmondja majd ki nem középszerű???vagy oda csak adunk,adunk,jogaik vannak,kötelességük semmi!!!
human
@Csodapók: A bankok pénzforgalmáról is kérhet összesítést, mert tudnia kell, hogy az adott kölcsön az országban marad-e. Simort a FIDESZ ezért bizottság elé rángatta, hátha rá lehet húzni a vizes lepedőt. Hogy hogynem a meghallgatás végén véletlenül már kész is volt a bizottsági vélemény a meghallgatásról. Nem kicsit a koncepciós perekre hajazott a dolog.
miazavalami
@Csodapók: Drága vagy! :-))) Mire mennék nélküled???
Tehát akkor ezért fáznak a hiteltől , nem pedig azért mert az drága...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.