A Nemzetközi Valutaalap azt szeretné, ha Magyarország „kiegyensúlyozottabb” gazdaságpolitikával javítaná az ország növekedési kilátásait, de – a korábban a Magyar Nemzet által kiszivárogtatott „listával” szemben – nem javasol újabb megszorításokat a recesszióba süllyedt országunk számára.

Forrás: atv.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Olvassatok, fanok, fannék is! Ennyit még az egykori KB sem hazudott, mint ez a mostani posztneolibsibolsitalmikomcsi katyvasz, "kormánynak" nevezett gittegylet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@verőce21: Végül is Én nagyon nehezen haragszom meg a való életemben,de ha igen az a sirig tart.!Nem irtam privátban,mert azt akartam hogy mások is lássanak a dolgok mögé,amik - egyébként higgadt - véleményem mozgató rugói.!!
Sokszor próbáltak megtörni,de soha nem tudtak.!!!
Azzal engedett sok jó intelem mellett az apám felnőtt utamra: - "Fiam,életed folyamán úgy próbálj élni,dolgozni,cselekedni és egyenes ember lenni,hogy majdan ha eljön öreg korod,amikor ujra és ujra megrohannak életed emlékképei,egyszer se kelljen a tükör elé állnod és SZEMBE KÖPNI MAGAD.!" Nos Én igyekeztem és még igyekszem.!!!
verőce21
@KöBüKi: Én biztos vagyok abban, hogy nem válik erényeddé ez az öntörvényű, konok kálvinita magatartás, mert nagyokat lehet vele tévedni és bukni is! Szerintem a dolgok 60-70%-ában neked nincs igazad.
coyote3
Látom van , aki a 21-re is lapot húz... Csak csendesen mondom, hogy az utolsó állami banki feltőkésítés FideSS kormány alatt történt. És három magyar bankot érintett. Nem ártana tájékozódni, mielött bebizonyítod, hogy" alulinformált" vagy.

Ugyan a hazugságkommandó egy ideje azt harsogja, hogy az IMF megszorításokat követel. De a levelet valamiért mégsem hozta a kis kancs(ó)al párttitkár ivadék, ahogy megígérte. Vajon miért nem?
KöBüKi
@verőce21: Az a problem,hogy ha értékelem az elmult 30 évet,sajnos többnyire engem igazol.!Sok igaz történetet tudnék írni,velem megtörténteket,különösen 98-tól napjainkig,
de azokért,különösen néhány dolog miatt lehet hogy elvinnének.!!
Egy időben /több éven keresztül annyit jártam a "fehér házban",hogy az őrök jobban ismertek mint a képviselők felét.!!A vége felé,már mintha haza jártam volna.!
Őntörvényünek nem érzem magam,de meggyőzni azokról a dolgokról - amikről már meggyőztek cselekedetekkel,tettekkel - más irányban nem lehet.!
Mert elveim szerint a "pandúrból lehet rabló,de forditva soha.!!!"
Bukni mindennel lehet,soha nem tudhatod.Mára már letisztult bennem,hogy országunkban az a biztos aminek utána vagyunk,és ez rossz.!
Lehet, - bár nagyon távol áll tőlem - hogy még imátkozni is hajlandó lennék,ha 60-70 %-ban nem nekem lenne igazam.!Másként látod a dolgokat,végül is ez nem gond,már csak azért is,mert Én meg arra biztatom a gyerekeimet hogy menjenek hollandiába,és verjenek gyökeret.!Megvárom hogy mi lesz,-ha előbb nem - 2014-ben,azután Én is kitelepülök ha ugy alakulnak a dolgok.!!!Elegem lett abból ,hogy hülyének néznek.!!!
Igazsagoszto
Orbán sajnos hazudott ebben is - erre megy most a kretén hirdetéscunami az IMF/EU ellen !
Igazsagoszto
Felháborító, hogy az IMF/EU mondja meg Magyarországnak az igazságot,
és nem a magyar nép által vezetőjének megválasztott Orbán/Fidess akik becsapják, kihasználják a választóikat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.