A kormány intézkedéseit bírálta Chikán Attila és Mellár Tamás is a Menedzserek Országos Szövetségének konferenciáján. Az első Orbán kormány gazdasági minisztere szerint a koncepció hiánya és az improvizálás jellemzi a kabinet intézkedéseit. Mellár Tamás pedig azt mondta: nem lesz IMF-megállapodás. Szerinte az egyezség hiánya miatt drágábban kell finanszírozni a jövő évi költségvetést.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Nem lesz!,majd a néppel megfizetettik amit [email protected] épitése,90 milliárd butorokra ,autókra amit meg láthatatlanul eltüntetnek (fideszes mondta) arról nem is beszélve.A népet ne nevelje a saját pulyájukat oktassa a fidesz nekik van miből herdálni de ez már gusztustalan amit művelnek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Ez már nem oltári gáz,hanem egész föld feletti gázmező!!!
KöBüKi
@overdose: Megtehetik,az a birka 2/3-ad erre is felhatalmazta őket!!!
dzurinda
Régóta bírálja több jobboldalhoz köthető közgazdász is Orbánék gazdasági ámokfutását, el is vannak felejtve rendesen kormánykörökben... Mondjuk azért jó lenne, ha néha egy két józan hangra hallgatna a kormány.
Fater59
Azt hiszem ez már sokkal több, ha a bennfentesek is nyíltan bírálják ezt a ""politikát "", akkor tényleg oltári nagy gáz van .
Persze ezt már régóta tudjuk ,csak két elme roggyant nem akarja tudomásul venni :
a " Szanaszétnéző" , és a "Felcsútiólherceg " !!!
gibgab
Chikánt, Mellárt, Ángyánt azért nem kedvelik, mert ők a józan eszük, a lelkiismeretük és legjobb szakmai tudásuk szerint nyilatkoznak. Nem hajlandók eladni a becsületüket, és beállni a fidesz-libasorba. "Hős vezérünk" és sleppje szabad rablást folytat milliók kárára, ezt ők kristálytisztán látják.
overdose
@KöBüKi: A nemlétező 2/3-ad mert még 22órakor is a fidesz nyalók szavavztak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.