Lekötve áll a vörösiszap katasztrófa után két évvel több mint egy milliárd forint a kármentő alap számláján - tudta meg lapunk a pénzt kezelőktől. Az alap kezelői szerint a későbbi adományozás miatt használják ki a banki kamatokat. Egy civil egyesület eközben még mindig újabb kártérítésekért harcol.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: "A Magyar Kármentő Alap számlájának aktuális egyenlege 2011 november 7-én 1 milliárd 783 276 572 forint volt, a károsultak részére támogatásként 350 millió 003 099 forintot utaltak el. Ha azonban összeadjuk a kármentő bizottság által megítélt segélyeket és támogatásokat, az mindössze 348 millió 554 ezer forintra jön ki. "
hvg.hu/itthon/20111130_einstandolt_vorosiszap
És azóta sem utaltak ki (komolyabb) segélyeket ebből a lopott pénzből!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
torgyan
Őőőőőőőő, akkor már ideje belerakni az Állami Adósságkezelő Alapba!

:-)
eva1215
Lekötve igen kell az álamnak a kamat igy teszik tönkre a jó akaratú emberek bizalmát mocsok némberek .Nem azért adtuk ,hogy ők le fölözzék maguknak
marlin
Fel akartam tenni a You Tube-ról a "Pál utcai fiúk einstand" c, videót példázva, hogy mi az adományok várható sorsa!!
Nincs!! :-((
Szóval a TEK megelőzött és kicenzurázta!!
kumming
@Csizmás Kond: Te macska, itt nem arról van szó, hogy eltűnt-e vagy sem az a pénz. Hanem arról, hogy nem kapta meg az, akinek szántuk. Ki mondta nekik, hogy egy számlán tartsák? nem azért adtuk, hanem hogy enyhítsék a szerencsétlenek kárát akkor amikor kár érte, és nem 10-20 év múlva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.