Nem járna egyszerre fizetés és nyugdíj a közszféra idős dolgozóinak. A képviselők kivételek? Újabb előjogot szavazhatnak meg maguknak az országgyűlési képviselők? Matolcsy György (57) nemzetgazdasági miniszter azt szeretné, hogy a nyugdíjas közalkalmazottak válasszanak a bérük és az ellátásuk között. A politikusok azonban újra kivételt tehetnek magukkal. – A közszférában megszűnik az a lehetőség, hogy a munkavállaló egyszerre kapjon munkabért és nyugdíjat – ismertette a múlt héten a megszorítási csomagja egyik részletét a nemzetgazdasági tárcavezető. Márpedig szép számmal vannak nyugdíjas korú képviselők a parlamentben. A Blikk kiszámolta, hogy 44 olyan honatya és honanya ül a padokban, aki már elérte a nyugdíjkorhatárt, vagy éppen az idén tölti be a 62. életévét. Ehhez jön még Törő Gábor (50) és Gulyás Dénes (58) fideszes képviselő, aki korkedvezményes járadékot kap, párttársukat, Berényi Lászlót (51) pedig egy régi baleset miatt leszázalékolták. Ennek ellenére a...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ha törvény akkor az mindenkire egyformán vonatkozzon.!
Milyen törvény az ami egyik emberre vonatkozik a másikra nem.
A képviselők, politikusok épp úgy menjenek nyugdíjba mint egy takarító vagy bármilyen munkás. Ők tovább szeretnének élősködni a nyakunkon?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Ha törvény akkor az mindenkire egyformán vonatkozzon.!
Milyen törvény az ami egyik emberre vonatkozik a másikra nem.
A képviselők, politikusok épp úgy menjenek nyugdíjba mint egy takarító vagy bármilyen munkás. Ők tovább szeretnének élősködni a nyakunkon?
overdose
Pl :KDNP Parragh László,Saloma László ők mit keresnek a parlamentben ? rájuk nem vonatkozik?Parragh otthon úgasson a lányának hogy kinek mi a joga !
QQCSI
Én engedném a képviselőket a nyugdíjuk mellett dolgozni, két feltétel megléte esetén:
1./ A nyugdíjuk nem lehet magasabb, mint a jelenlegi, 5 és fél éve változatlan összegű, 28.500,-Ft-os minimálnyugdíj.
2./ Csak és kizárólag ún.elfekvő osztályokon, mint segéd ápolók tevékenykedhetnének,
amely ágytálazást, beteg mosdatást, ágynemű cserélést, hirtelen fellépő hányás, hasmenés takarítást, stb.-t jelent.
sport50
@kukac50: milyen törvény?hát fidesz-kdnp törvény!!ők mindenek felett állnak,úgy gondolják rájuk az vonatkozik amit ők jónak látnak!!a 2/3megengedi nekik,hogy azt csináljanak amit akarnak!!!
gabrella
Ha 30 ezer ft alatt a nyugdíja akkor dolgozhatnak, ha nem akkor nem! Punktum.
Tetvek, ezek már megint mindenekfölöttinek képzelik magukat!
kukac50
@sport50: Ne ,hogy már azt csinálhassanak amit akarnak,rájuk is vonatkozzon a törvény úgy mint másokra. ne változtassák a törvényeket úgy,hogy Nekik jó legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.