A magyar holokauszttúlélők kárpótlásának kifizetésével korábban megbízott Claims Conference még mindig nem tudott felmutatni elszámolásokat, és a túlélők adatait sem adja át a Mazsöknek, ezért elölről kell kezdeni a külföldiek felkutatását - írja a Magyar Hírlap.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
"Szabó György Mazsök-elnök a lapnak korábban azt mondta, az érintettek személyazonosságát, jogosultságát nem lehet azonosítani."
Akkor miről beszélnek? Ha nem lehet igazolni, hogy valóban túlélők, vagy hogy valóban azok akiknek mondják magukat akkor nem jár nekik kárpótlás.
szaboria1
Ezzel egyet kell érteni ha az a cég nem akar elszámolást adni a magyar kormánynak akkor nem jogosult , hogy kezelje az erre szánt összeget.
Csizmás Kond
...kár, hogy a selyemzsinoros ajándékdoboz kiment divatból...
Mobil123
Bennünket nem akar a kormány felkutatni, hogy élünk e még???
turul72
67 évvel a háború lezárása után vajon kit akarnak még megtalálni. Kinek kell még fizetni a most is meglévő kifizetések mellett. Vagy már csak ennyi gondunk van, s minden mást már sikerült megoldani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.