Egyeztet a kormány a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvánnyal (Mazsök) annak érdekében, hogy a külföldön élő magyar holokauszttúlélők rendre megkaphassák a nekik juttatandó támogatást - közölte a Magyar Hírlappal a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium annak kapcsán, hogy a kárpótlások kifizetésével korábban megbízott Claims Conference továbbra sem mutatott be elfogadható elszámolásokat....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Ez a heti, a havi, vagy az éves rendes kárpótlás? Én egy zsidó mellett ültem az iskolában, nekem nem jár?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Holokauszt volt, ez tény. Az is tény, voltak, vannak túlélői. De...!
Hatvanhét évvel a második világháború után még mindig a holokauszt miatti kollektív bűntudatra hivatkozva kárpótlást követelni, jórészt a túlélők leszármazottainak, több, mint pofátlanság.
Sürgősen be kell fejezni ezt a kárpótlásosdit, és normális mederbe terelni a holokauszt folyamot.
Pilóta
Ha valamit egyszer sz@rul végzel el, akkor annak életed végéig ihatod a levét!
Ez van ...
foglaltnick
Most esetleg ingyen jeggyel kedveskednek nekik?
nahát
@foglaltnick: remélem izraelbe kapják és csak 1 útra
varirmag
Mikor kapnak kárpótlást a nem zsidó áldozatok ? A Kun Béla bőrkabátosai által lemészárolt emberek leszármazottai ? Vagy mikor fizetnek Rákosi,Gerő,Péter J. által meghurcolt, kisemmizett, megkínzott,nyomorékká vert, meggyilkolt áldozatoknak vagy azok leszármazottainak. A gazdag izraelnek miért nem jut eszébe hogy az övéik áldozatainak fizessen. Miért csak az övéiknek jár a "kárpótlás" ?
Hogy van az hogy magyarok kapták a legtöbb zsidó mentőknek járó "IgazEmber" kitüntetést, és miért is nem tudunk nem zsidókat mentő izraelitákról.???
Undorító hogy minden csak a pénzről és csak is a pénzről szólt és szól ma is !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.