Százötven munkanap áll rendelkezésre a munkálatok elvégzésére – felelte kérdéseinkre a beruházásért felelős Benkovics Zoltán. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság polgári védelmi dandártábornoka elmondta, hogy a szerződés értelmében február végére, március elejére elkészülnek a házak. A villanyvezetéket elhelyezték, a házakat rákötik a csatornahálózatra, de a fűtést kályhákkal, hagyományos tüzelőanyagokkal oldják meg. A konyhákban propán-bután gázpalackokat lehet használni, mert nem épül gázvezeték a telepen.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Hát ez elég nagy gáz...! Egyébként ezt a február végi, március eleji átadási határidőt az időjárásfelelőssel egyeztették?
kamazuka
@adrenalink: Igen!
Megbeszéltuk azidő járás felelőssel,hogy ha süta nap és a medve meg nemlátja avackán akár nyékát,akkor lesz átadás,ha vizsont esik akkor meg pláne!
Jelszavunk úgyis,ha kibucba bejutsz,onnanki nem jucc!
Disznópofa
Ez hülyeség! Minek a villany, meg a csatorna? Elég lesz a lajtos kocsi, a föld trágyázása meglesz oldva , fűteni meg úgy fognak, hogy húhognak. Miből állják a rezsit majd?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.