A Századvég-csoport az év első felében közel egymilliárd forintért készített közpolitikai tanulmányokat, és a szerződés szerint elszámolható keretösszeg 99,67 százalékát felhasználta közölte egy peres eljárásban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

Forrás: napi.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@bundi: egyvalamit nagy nem értek ezektől a szerencsétlenektől! Mégpedig azt történetesen, hogy aki nem ért egyet ezzel a pohos rablóbandával, az csak "balliberális" lehet! Kikérem magamnak! Én tevékenyen tettem a az átkosban a rendszer változás érdekében! És jobboldalinak vallom magam! DE! Ma nincs e hazában jobboldali konzervatív párt! Sajnos! A mostani fidesz viszont igencsak kimeríti lassan a szélső ballib fogalmát! Úgyhogy a pofájukat tegyék súlyba és ne ballibsizzenek, mert azzal csak önmagukra mutogatnak! Óh magyarok, hová lett az eszetek, és miért van csukva a szemetek???
bundi
@Pálinkafőző Rézüst: hát nekem van egy olyan érzésem, hogy azok, akik régebben felkeléseket forradalmakat robbantottak ki az elnyomó rendszerek ellen, azok csak kényszerből tették, mivel a családjuk, a gyerekeik jövője lebegett a szemük előtt, és az országot nem tudták elhagyni. manapság a hasonló beállítottságú emberek, inkább elhagyják az országot, szem előtt tartva a család érdekeit, mert máshol jobb jövőt tudnak biztosítani a gyerekeknek. mert most megtehetik. mivel értelmesek, képzettek, máshol befogadják őket és idővel be is illeszkednek. ha otthon maradnának, azzal sokszor a gyerekeik jövőjét lehetetlenítenék el. te sem szeretnéd, ha a gyereked egy mondjuk, afrikai banánköztársaságban nevelkedne fel, ha lehetőséged van arra hogy európában élj és boldogulj. tehát aki tehetne valamit az elmegy aki meg marad az csak mérgelődik, puffog, vagy jelen esetben bólogat, és békemenetel. vagy pedig már megtette amit kell a családjáért, és csak hobbiból lép be a politikába (most nem a megélhetési politikusokra gondolok, akiknek ez a fő bevételi forrásuk, és a világ minden kincséért sem mondanak le a juttatásaikról) mint például bajnai, gyurcsány akik ügyeltek arra, hogy a juttatások teljes egészében jótékony célra menjenek.
én így érzem.
scandináv
Ezt az összeget hány felé osztják?...mennyi jut fejenként vajon?
DR Eric CARTMEN
EZÜSTHAJÓ---HAPPY AND KFT... tudnak ezek nagyon!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.