Az utóbbi két év sikereket hozó kínálatösztönző munkaerő-piaci politikája után a kormány - elsősorban a Munkahelyvédelmi akcióterven keresztül - a keresletösztönzés felé fordul a foglalkoztatáspolitikában, vagyis a munkaadókat szeretné segíteni a munkahelyek megtartásában és újak létrehozásában - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára egy keddi budapesti munkaerő-piaci konferencián.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"a keresletösztönzés felé fordu"

-mivel sikeresen növelte a kormány az utóbbi n.évben a munka nélklüliséget,valóban sikerült a keresletösztönzés felé fordítani az emberek érdeklődését!
bundi
@Nakimaga: bocsi egy kérdés:
ez az az uriember aki szerint sikertörténet a magyar jelzálog alapú devizahitelezés bevezetése?
hvg.hu/itthon.parlament/20110427_orszaggyules_jogalkotas_lakashitel
mert akkor lényegében igazat beszél.
ugyanis minél több a bedőlt hiteles, annál nagyobb a kerselet ezekre a dolgokra:
pestmegyei-hirhatar.hu/hir/elindult-az-ocsai-ados-park-epitese
tehát ezt lehet keresletösztönzésnek is nevezni, az emelkedő munkanélküliség tükrében (direkt nem számolom bele a dolgozók számába a kömunkásokat, mert havi jobb esetben 47 000 ből milyen keresletet lehet generálni, és ezek a munkák mennyiben járulnak hozzá a gdp növeléséhez)
ja és ez a cukiság külön tetszik a riportban:
"A lakópark környékén jelenleg nincs számottevő munkalehetőség, csak bízni lehet a főváros közelségében, hogy az ideköltözők ott találnak maguknak állást. Az óvodai, iskolai ellátás, orvosi rendelők és a többi, az életfeltételek biztosítását szolgáló intézmény megléte még kérdéses. Abban csak bízni lehet, ennyi ideköltöző ember remélhetőleg nem terheli meg a helyi önkormányzat feladatkörét, nekik ugyanis nincs pénzük szociális beruházásra - jelentette ki már korábban a Hírhatárnak Horváth Tamás, a település alpolgármestere."
milyen szépek is a kilátások itt.
Disznópofa
@bundi: Ezért a nagyfokú felelőtlenségért, aki ezt a lakóparkot építteti, szerintem börtön jár! Amennyiben a 100 millás sukorói telekcseréért akkora cirkuszt csináltak, hogy Fletót beakarták zárni, akkor ennek a biznisznek a gazdája életfogytiglan ülhet a zárkában...
scandináv
Ezeknek az utóbbi két év,csak siker...nézőpont kérdése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.