Miskolc polgármestere, a Fidesz és az LMP helyi szervezete, valamint a megyei roma önkormányzat is elhatárolódott kedden a másnapra szervezett "szélsőséges" felvonulástól.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
@alfás: orbánia gyenge cseszlovákia lesz az igazi jóbol, forumokon (egyes) helyeken lehet látni urak ténykedését. Magyarán irgalmatlanul le vagyunk maradva... többett pofázhatunk, még most viszonyleg következmény nélkül, de a dohányzás a kórház területén alapon a vélemény a mások kárositása nélkül :( érted remélem...
adsl70
@alfás: tudom hihetetlen, de láthatod itt élsz és mindent keresztül lehet tolni , és a következmények nélkül ... nincs határ csak egy jól szervezett állami hatalom kell és bármit le lehet tolni az emberek torkán. eérted remélem :)
alfás
@adsl70: (így igen. csak a rébuszokban nem vagyok túl jó).és szerinted meddig lehet ezt csinálni? egyszer besokall a tömeg,és a világ is kicsi lesz elbújni. és,hogy következmény nélkül? abban sem lennék teljesen biztos.
adsl70
@alfás: akár akinek nem tetszik az mehet... és mennek ezt még egy darabig tudják koözmetikázni meg széthazudni és ugye még nem tünik fel senkinek egy városnyi ember hiányzik, mire várjunk? megyéni ember szerinted feltünik valakinek?
propeller.hu/nagyvilag/2521176-40-ezer-magyar-bevandorlo-2011#v623869

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.